teodorpower Публикувано Септември 13, 2010 Report Share Публикувано Септември 13, 2010 искам да попитам защо като си истегля някоя тема тя не ми става? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Септември 13, 2010 Report Share Публикувано Септември 13, 2010 Мисля, че ти трябва това. Пачва uxtheme файла от Windows и позвлява да се ползват теми, които не са сертифицирани от M$. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
teodorpower Публикувано Септември 13, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 13, 2010 не става .. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 13, 2010 Report Share Публикувано Септември 13, 2010 По всяка вероятност бъркаш нещо. Ако си пачнал uxtheme.dll както трябва, значи не "инсталираш" темите както трябва. Ти кои теми инсталираш и как ги инсталираш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
teodorpower Публикувано Септември 13, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 13, 2010 ето я темата http://www.customize.org/xpthemes/62266 Download file след това разархивирвам и направо си цъкам върхо иконката на SevenGlass и направо ми отваря Apperance но не ми излиза темата това ми е проблема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 13, 2010 Report Share Публикувано Септември 13, 2010 Разархивирай архива в C:\WINDOWS\Resources\Themes и след това си я активирай от Display Properties. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Септември 13, 2010 Report Share Публикувано Септември 13, 2010 След като приложи пачера, рестартира ли? Ако не си, го направи.Ако няма промяна, опитай с по стара версия на пачера: Линк, ако с онази си пробвал и пачването не се получило. Ако пак не стане - може проблема да е в самата тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
teodorpower Публикувано Септември 13, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 13, 2010 и кво ще кажеш че проблема е в всяка тема ли теглих много теми не ми се вярва проблема да е в темите ... а Night_raven между другото това го направих отдавна.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 13, 2010 Report Share Публикувано Септември 13, 2010 Има четири възможни варианта:1) не разархивираш темите както трябва;2) темите, които си свалял, не са били кадърни;3) объркал си нещата при пачването;4) пачърът не работи. Ти отписваш причина 2. Аз пък жестоко се съмнявам да е 4-тата причина. Сам си прави изводите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Септември 13, 2010 Report Share Публикувано Септември 13, 2010 Направи това, което каза по-горе колегата. Ако не се получи, значи вероятно не си пачнал с програмата както трябва. За проба: Изпробвай една от тези теми и виж дали ще се получи. Темите са само за Windows XP. Ако не си с тази версия на ОС - не пробвай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
teodorpower Публикувано Септември 13, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 13, 2010 Благодаря на draco_volans сичко се оправи със Patcher 6.0 Мерси за обърнатото внимание не пак се разеба сложих 2 теми и нещо пак стана пффф :@:@ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
teodorpower Публикувано Септември 14, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 14, 2010 ето го и Eror-а http://prikachi.com/images/184/2507184D.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 14, 2010 Report Share Публикувано Септември 14, 2010 Нали каза, че си разархивирал темите в C:\WINDOWS\Resources\Themes? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
teodorpower Публикувано Септември 14, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 14, 2010 сички начини пробвах през Apperance през Shell и не става Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
teodorpower Публикувано Септември 14, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 14, 2010 маи тоя проблем няма оправяне ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост