IVAN Публикувано Юни 15, 2006 Report Share Публикувано Юни 15, 2006 Ева Лонгория реши да пише еротични разкази http://www.tialoto.bg/images/photos/0000003188-article.jpg Звездата от “Отчаяни съпруги” Ева Лонгория реши да последва светлия пример на колежката си Тери Хатчър и ще напише книга. Тя обаче няма да се впуска във философски размисли за живота, а ще облече в думи еротичните си фантазии. “Нямам търпение да видя книгата си в книжарниците”, споделя Ева пред медиите. “Предложиха ми добри условия, но ми забраниха да разкривам каквото и да е от съдържанието на книгата. Това, което мога да ви кажа, е че имам страшно развито въображение”. 31-годишната Ева има връзка с 23-годишния баскетболист Тони Паркър и наскоро сподели, че се чувства като учителка на Тони в леглото, защото той е имал само една приятелка преди това и нямал много опит, както самата Ева обяснява. Източник: tialoto.bg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост