bustA Публикувано Септември 13, 2010 Report Share Публикувано Септември 13, 2010 Здравейте , имам следния проблем! слагам си кабели и всичко както му е реда,клонирам си го и т.н.всичко хубавo обаче ми го дава черно-бяло...Има ли някво значение дали кабела ми ще бъде 4-pin plug ili 7-pin plug ,момента съм със 4-pin plug..... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Септември 13, 2010 Report Share Публикувано Септември 13, 2010 Добре си започнал с проблема, но си пропуснал да напишеш за каква ОС става на въпрос и също за каква видеокарта?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bustA Публикувано Септември 13, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 13, 2010 OS : Windows XP SP3 VIDEO: Nvidia geforce 7300 GT Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 14, 2010 Report Share Публикувано Септември 14, 2010 Здравейте , имам следния проблем! слагам си кабели и всичко както му е реда,клонирам си го и т.н.всичко хубавo обаче ми го дава черно-бяло...Има ли някво значение дали кабела ми ще бъде 4-pin plug ili 7-pin plug ,момента съм със 4-pin plug.....Трябва да използваш такъв кабел/преходник, какъвто е и изходът към телевизор на видео картата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bustA Публикувано Септември 14, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 14, 2010 Трябва да използваш такъв кабел/преходник, какъвто е и изходът към телевизор на видео картата. видео картата ми поддържа и 3те вида кабели поне така пише в книжката.Значи има схема в книжката на tv-out изхода пише For Example: on board 7 pin socket... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Септември 14, 2010 Report Share Публикувано Септември 14, 2010 видео картата ми поддържа и 3те вида кабели поне така пише в книжката.Значи има схема в книжката на tv-out изхода пише For Example: on board 7 pin socket... Мисля,че сам си си отговорил на въпроса! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bustA Публикувано Септември 14, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 14, 2010 Мисля,че сам си си отговорил на въпроса! Благодаря ще пробвам ,то съшност това ми беше въпроса дали има някакво значение Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bustA Публикувано Септември 15, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 15, 2010 купих си със 7 и сащата работа ... никаква промяна :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Септември 15, 2010 Report Share Публикувано Септември 15, 2010 купих си със 7 и сащата работа ... никаква промяна :(Извинявам се, че се намесвам, но какъв е телевизора? Да не е черно бял? Това последното е на майтап... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bustA Публикувано Септември 15, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 15, 2010 Извинявам се, че се намесвам, но какъв е телевизора? Да не е черно бял? Това последното е на майтап... daewoo Model:21CB1TK Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Септември 15, 2010 Report Share Публикувано Септември 15, 2010 daewoo Model:21CB1TKА какъв ти е входът към телевизора? Какъв кабел изполваш? Щракни го с GSM-a/камера и покажи.Имам неприятното предчуствие,че проблемът се насочва към телевизора...Пробвал ли си с друг ТВ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bustA Публикувано Септември 15, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 15, 2010 А какъв ти е входът към телевизора? Какъв кабел изполваш? Щракни го с GSM-a/камера и покажи.Имам неприятното предчуствие,че проблемът се насочва към телевизора...Пробвал ли си с друг ТВ? еми пробвах със чинч и с другата как и беше името че забравих-големичка една :Д или е от телезора или от настройките.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Септември 16, 2010 Report Share Публикувано Септември 16, 2010 Трябва или да се преработи кабела , или да се купи друг такъв който поддържа S-video to composit. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bustA Публикувано Септември 16, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 16, 2010 Трябва или да се преработи кабела , или да се купи друг такъв който поддържа S-video to composit. къкво точно трябва да му преработя ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Септември 16, 2010 Report Share Публикувано Септември 16, 2010 Така както е на снимката .Двата външни пина се връзват към масата , а двата вътрешни към активния край.Ако не разбираш , хвани някой приятел с поялник.Ако има поялник , би трябвало да разбира дотолкова . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост