super80 Публикувано Септември 13, 2010 Report Share Публикувано Септември 13, 2010 Появи се следниеме.ят проблем при мен.?Инсталирах си една игра Euro sim с едни камиони.Играх известно време и антивирусната ми програма откри някакви вируси.След оправянето на проблема играта престана да се стартира, тоест започва стартирането и не се стартира играта.Преинсталирах я, но пк нищо.Между другото антивирусната ми програма е Kaspersky Anti virus 2010.Програмата не е кракната. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Септември 13, 2010 Report Share Публикувано Септември 13, 2010 И така проблема е...???Че не можеш да инсталираш програмата ли??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 13, 2010 Report Share Публикувано Септември 13, 2010 Да не е засякла някой от файловете на играта като заплаха? Кажи по-точно какво е засякла и какво си правил. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
super80 Публикувано Септември 14, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 14, 2010 Когато антивирусната програма засече вируси, подозрителни обекти светеше в червено.Просто натиснах Fix it now и тя автоматично изчисти файловете и вирусите.Не знам точно какво е изтрила и кои подозрителни обекти е блокирала.Как мога да проверя дали не е блокирала играта?И как мога да я отблокирам? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 14, 2010 Report Share Публикувано Септември 14, 2010 Трябва да провериш в дневниците на антивирусната. За жалост нямам представа къде се намират в продуктите на Kaspersky Lab. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Септември 14, 2010 Report Share Публикувано Септември 14, 2010 Появи се следниеме.ят проблем при мен.?Инсталирах си една игра Euro sim с едни камиони.Играх известно време и антивирусната ми програма откри някакви вируси.След оправянето на проблема играта престана да се стартира, тоест започва стартирането и не се стартира играта.Преинсталирах я, но пк нищо.Между другото антивирусната ми програма е Kaspersky Anti virus 2010.Програмата не е кракната.Просто антивируса ти е изтрил файлове на играта. Вероятно exe-то. Пробвай да инсталираш играта при изключен антивирус, ако си сигурен, че файловете на играта са безопасни. След това може да зададеш на касперски да не закача тези файлове. Това е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост