DeluxBG Публикувано Септември 13, 2010 Report Share Публикувано Септември 13, 2010 Здравейте,чрез гугъл успях да намеря тема на същата тематика, но за жалост не ми помогна. Проблемът е, че на туко-що инсталиран уин 7, при рестарт след инсталация на драйвъри за видео картата ми излиза синия екран с тази грешка. Като цяло изтеглих hwmonitor и там въобще не изписва, че имам видео. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 13, 2010 Report Share Публикувано Септември 13, 2010 Въпросният Windows 7 да не е някоя идиотска самоделка или е кадърен релийс? Драйверът е изтеглен от официалния сайт на производителя на чипа на картата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DeluxBG Публикувано Септември 13, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 13, 2010 Уиндоуса е от замунда,септемврийската версия, първия, който излиза като потърсиш уин 7, а колкото до драйвърите, те са си от страницата на nvidia. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 15, 2010 Report Share Публикувано Септември 15, 2010 За жалост нямам нито желание, нито възможност да се занимавам със Zamunda. Щом драйверът е свален от сайта на NVIDIA, значи не би трябвало проблемът да е в него. Това означава, че или релийсът на Windows е калпав, или че има хардуерен проблем. Досега с какъв Windows е бил компютърът? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
turbo12357 Публикувано Септември 15, 2010 Report Share Публикувано Септември 15, 2010 Инсталирваш ли точните драйвери за точната видеокарта.Ставало е при мен така с инвидиа 9200м и после видях че слагам грешни Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост