NetZombie Публикувано Септември 13, 2010 Report Share Публикувано Септември 13, 2010 Здравейте! Някой има ли представа, как мога да разбера на колко ми работи ланката?!Проблема ми изхожда от това, че смених нет доставчика - от 20 Мегабита преминах на 40, но разлика въобще не мога да усетя.Ползвам оптичен нет. Уиндоуса току-що го преинсталирах.Сложих само PC Tools Firewall без антивирусна.Нямам друга стена т.е. не съм инсталирал още офис пакет.Съмненията ми са от ланката.Бавенето се изразява най-вече при сърфиране...с Мотцила съм. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stivnnik Публикувано Септември 13, 2010 Report Share Публикувано Септември 13, 2010 SpeedTest Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikikom Публикувано Септември 13, 2010 Report Share Публикувано Септември 13, 2010 При 20 Мегабита или 40, разлика в браузването няма да усетиш, търси разлика в download (сваляне на файлове). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Септември 13, 2010 Report Share Публикувано Септември 13, 2010 Еми при мене от 15 на 25 мегабита и се усети разлика ,та от 20 на 40 ли няма да се усети? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост