kocko_trepach Публикувано Септември 12, 2010 Report Share Публикувано Септември 12, 2010 Исках да си преинсталирам компа тои е на WIN7 ма искам да си сложа WIN XP ма като слойа диска и го рестартирам натискма F2 за да флезна в биоса и от боот меню за да го зареда и после натискам ентар за да ми излезне друго меню но при натискане на ентар нестава нищо чакам 5 мин и пак нищо и после ми излиза един син екран кадето ми пише че има повредени фаилове и требва да се поправят и немога да сложа XP някои мойели да ми помогне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Септември 12, 2010 Report Share Публикувано Септември 12, 2010 Исках да си преинсталирам компа тои е на WIN7 ма искам да си сложа WIN XP ма като слойа диска и го рестартирам натискма F2 за да флезна в биоса и от боот меню за да го зареда и после натискам ентар за да ми излезне друго меню но при натискане на ентар нестава нищо чакам 5 мин и пак ни6то и после ми излиза един син екран кадето ми пи6е 4е има повредени фаилове и требва да се поправят и немога да сложа XP някои мойели да ми помогне.Здравей koci,Добре дошъл в нашия форум. Радвам се, че вече и хора от Зимбабве(народа "банту") вече участват активно в нашия форум. Мога да се извиня, че гугъл-преводачката не винаги спазва правописа, но с повече старание, ще ги научим хората на Гугъл, как да превеждат на български.В тази връзка, би ли се опитал да ни го напишеш отново на езика на народа на банту, че на нас ни е по-разбираем този език, отколкото преведеното от Гугъл и поставено по-горе обяснение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vostro Публикувано Септември 13, 2010 Report Share Публикувано Септември 13, 2010 Здравей koci,Добре дошъл в нашия форум. Радвам се, че вече и хора от Зимбабве(народа "банту") вече участват активно в нашия форум. Мога да се извиня, че гугъл-преводачката не винаги спазва правописа, но с повече старание, ще ги научим хората на Гугъл, как да превеждат на български.В тази връзка, би ли се опитал да ни го напишеш отново на езика на народа на банту, че на нас ни е по-разбираем този език, отколкото преведеното от Гугъл и поставено по-горе обяснение.Според мен той е от народа на игуасите (Това е просто шега!) Направи си нов буут диск за windows, записан на ниска скорост. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост