Jump to content

Индивидуални тестове, анализи и сравнения на Антивирусни програми

Препоръчан пост

• Отговори 1.2k
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Новата бета на Eset с настройки по подразбиране няма ли кой да я тества тука? :blush:

аз ще я тествам под виртуалната машина обаче,не ми се рискува на настолния :D

Послепис: нещо програмата има проблем с обновяването,имам си триал код който си взех днес,въвеждам го ама нейска да са обновява и тва е :)

Сподели другаде

Ето да тествате hxxp://www.mediafire.com/?cr5h1vvwvmv8kme http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=c7959eb444db598f7bb3a9dd2f0e9ed297cc9d18502c233a97f076ad1d80c6b5-1304696620 И на мен ще са ми интересни Вашите резултати и мнения. Поздрави
Сподели другаде

есет не го засича,испратих го за анализ,а ето и отговора под виртуалната машина http://s3.postimage.org/jb3h3k7lz/Image_1.png

free image hosting

Послепис: според мен е фалшива тревога :)

Сподели другаде

Не всичко е видимо. При мен извлече от реална машина паролите ми и никовете ми за няколко форума и торенттракери.Шпионско приложение е. После сандбокса на Комодо се задейства и резултатите си останаха там. Сега се чудя дали си струва CIS Premium Free да бъде заместван с CIS Pro - заради едногодишната промоакция.Естествено - разучил съм разликите и точно заради това умувам.
Сподели другаде

аз ще я тествам под виртуалната машина обаче,не ми се рискува на настолния :D

Послепис: нещо програмата има проблем с обновяването,имам си триал код който си взех днес,въвеждам го ама нейска да са обновява и тва е :)

Ако си се регнал в сайта им ще ти пратят лиценз до август 2011,но става и с активация на бета версия.

Сподели другаде

Деинсталацията на CIS Premium Free при изключен Интернет и инсталирането на CIS Pro от промоцията ва Мелих доведе до странни неща при мен. Срина се скоростта/след всички ъпдейти/ на връзките към Интернет не в проценти, а в пъти. Налице са и още скрити процеси.Как ги установявам, не желая да споделям, засега. Comodo все са като непредсказуеми - а и на този свят нищо не е безплатно, това всички го знаем. CIS Pro от едногодишната им промоакция за мен е непрепоръчителен избор - който желае, да си го ползва. CIS Premium Free го считам за отличен безплатен пакет. Но пак ще го контролирам с други програми - като всеки маниак на тема защита. Поздрави
Сподели другаде

За моя компютър няма :haha:

http://store.picbg.net/thumb/CA/CB/ae5d78333fb6cacb.png

В един форум в Азия се шегуваха с "отличниците" от Европа за конкретния пример. А техният Rising се обърква какво пази - себе си или ползваната ОС...Уникално е това човечество...

Сподели другаде

hxxp://file.karelia.ru/gstf6k/ Това го тестват днес във форума на Калдейта. Ето резултатите от безплатния сканер на Emsisoft - a-squared Anti-Malware - Версия 5.1

Последно обновяване: 13.5.2011 г. 20:12:14

Настройки на проверката:

Scan type: custom

Обекти: C:\Downloads\Downloads.zip

Проверка на архиви: Включено

Евристика: Изключено

ADS Проверка: Включено

Начало на проверката: 13.5.2011 г. 20:13:11

C:\Downloads\Downloads.zip/cra.exe Открити: Trojan.Win32.VBKrypt!IK

C:\Downloads\Downloads.zip/fcreg.2.exe Открити: Gen.Trojan.Heur!IK

C:\Downloads\Downloads.zip/microsoft.exe Открити: Trojan-PWS.Agent!IK

C:\Downloads\Downloads.zip/$\%TOOYUAMER%\66621.exe Открити: Virus.Win32.Gamona!IK

C:\Downloads\Downloads.zip/$\%TOOYUAMER%\$PLUGINSDIR\SelfDel.dll Открити: Virus.Win32.Gamona!IK

C:\Downloads\Downloads.zip/cena39414.scr Открити: Trojan.SuspectCRC!IK

C:\Downloads\Downloads.zip/client1.exe Открити: Backdoor.Win32.Kelihos!IK

Rising съвсем нищо от тези неща още не класифицира, но явно и така не е невъзможно! Може и без значение да е. Сега при мен австрийските програми са спомагателни спрямо азиатския лидер.И не само тях така съм ги временно преценил. Така и не разбрах защо в Калдейта ми изтриха мнението. Тук е по-обективно - затова го предоставям за размисъл, без ненужни конфронтации. Азиатецът нещо трудно се лъже да дава фалшиви тревоги. Симпатиите ми към австрийските програми си остават - ех, ако можеше да не дават толкова FP...

Сподели другаде

Гост
This topic is now closed to further replies.

• Създай ново...