Гост cybertek Публикувано Април 6, 2011 Report Share Публикувано Април 6, 2011 hxxp://ishare.iask.sina.com.cn/f/6140483.html http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=ef3eef22ff02d21aebf536c8cbf5a45b844bc4bb8575bd075c5c87644803de9f-1302092363 Няма ли някой със "силен" антивирус да покаже какво се случва тук? Очаквам "слабаци" като Rising и Comodo да са с поредно безпроблемно справяне.За разлика от доста небезплатни програми. Някой няма ли да ме опровергае? Явно силните антивируси ги няма,затова реших да го пробвам тоя файл без антивирус: http://bezplatno.info/upload/thumbs/cqs1302103159a.jpg Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Април 6, 2011 Report Share Публикувано Април 6, 2011 Явно силните антивируси ги няма,затова реших да го пробвам тоя файл без антивирус: http://bezplatno.info/upload/thumbs/cqs1302103159a.jpgПак се пошегувах. При мен с Rising се стартират някакви безвредни правоъглници с йероглифи. "Силни" антивируси отново и пак не са в час... Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mihnev_sz Публикувано Април 6, 2011 Report Share Публикувано Април 6, 2011 Пак се пошегувах. Не,така ти изнася,винаги когато сгрешиш в преценките си! Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Април 6, 2011 Report Share Публикувано Април 6, 2011 Не,така ти изнася,винаги когато сгрешиш в преценките си!Може да е вярно - ако Rising нещо греши.Няма как да продавам безплатни програми. Просто да бе написал установеното от теб. Тук не е твоят форум - никой няма да ти налага Бан без да знае и може как да го направи, подобно на теб във форума на Калдейта.Смешно изглежда като не си конкретен. Поздрави Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mihnev_sz Публикувано Април 7, 2011 Report Share Публикувано Април 7, 2011 Може да е вярно - ако Rising нещо греши."Хартиения лъв" ще греши,ако изобщо хваща нещо! В случая нищо реално не лови!Самозалъгванията са утеха на параноично мислещия,ако го може изобщо! А иначе ще продължаваме да четем приказки от 1001 нощ с отекчаващo до болка продължение! Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Април 7, 2011 Report Share Публикувано Април 7, 2011 Забравяш - този лъв има и виртуален компонент. Сега се чудя Comodo или Rising да ползвам. Comodo пък има пясъчник. Параноичното мислене понякога е и качество, сам си го споделял преди като мнение.Пак ще се пошегувам - има или няма заплаха тук hххp://good.gd/1042230.htm http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=17eec79e491bb4951fa41980209480df67b900db34c10fa1e24ea2512a2a9342-1302169934 Защо някои програми се страхуват дори да дадат достъп до този сайт? Нали уж били силни антивируси... Само на думи май са добре справящи се... Symantec, Comodo и Rising защо ме пускат там? Не са ли те най-окомплектовани за среща с всякакви буболечки? Моля, отговори смислено, зная, че можеш. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mihnev_sz Публикувано Април 7, 2011 Report Share Публикувано Април 7, 2011 Rising и Ikarus ползват едни и същи драйвъри,само обвивката им е различна!Rising ако имаше виртуализация и облак,щеше да се разбере,но за сега са само за украса!Имам мнение за Online Solutions Security Suite ,но за сега ще се въздържа!Тествай,констатирай!http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/results.php Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Април 7, 2011 Report Share Публикувано Април 7, 2011 Online Solutions Security Suite не съм я инсталирал досега, а и тя също иска пари. Не, че не мога да си я купя, но вече има отлични и безплатни програми. При азиатеца тихо си работят облачното подпомагане и виртуалния енджин. А тук как е hxxp://www.softportal.com/get-5605-stels-lab-scanner.Спомняш ли си симпатичната блондинка Стелс от Минск, Белорусия?Виж какви резултати натворява нейната програмка http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=09885868c08dfe3bb7cc09d131b7af6d9ced92dadda7fa5d9ab7c439dbefab2e-1302177434 Как да не ти стане весело! Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост cybertek Публикувано Април 7, 2011 Report Share Публикувано Април 7, 2011 Сега се чудя Comodo или Rising да ползвам. tnn,вместо да се чудиш,я давай без защитен софтуер,най-добре ще е,само ще ти пречи. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Април 7, 2011 Report Share Публикувано Април 7, 2011 tnn,вместо да се чудиш я давай без защитен софтуер,най-добре ще е,само ще ти пречи. А-а-а... Ще ми спре веселото. А и не ми пречи при добър подбор като избор.Чест и почитания и към авторите на Rising. Дъщерите ми са си все с Comodo IS Free и не щат други програми. Уморих се да показвам фалшиви тревоги, ама тези със силните антивируси не ми вярват. Вече с удоволствие си ползвам програмчето и на Стелс. Също и друти подобни. Поздрави Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост cybertek Публикувано Април 7, 2011 Report Share Публикувано Април 7, 2011 Или пък вместо да се чудиш кои,да ги наредиш няколко,един активен и другите на повикване. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Април 7, 2011 Report Share Публикувано Април 7, 2011 Или пък вместо да се чудиш кои,да ги наредиш няколко,един активен и другите на повикване.Точно така. На повикване сега при мен са безплатните версии на австрийцитe от Emsisoft и индийците от eScan . Rising само е активен. Когато имаш стотици милиони ползватели, няма как да не си между най-добрите. Някои това още го мечтаят да е реалност. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост cybertek Публикувано Април 7, 2011 Report Share Публикувано Април 7, 2011 Като гледам по-другите форуми,голям брой участващи винаги има във премахването на вируси,не се научиха да използват такива раздели като този да четът,питат,експериментират и да научат елементарни неща,пфу. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Април 7, 2011 Report Share Публикувано Април 7, 2011 Не ги надценявай. Вероятно са и недоверчиви. Аваст Free например е нелоша програма - обаче засега отстъпва с разлика на безплатните версии на Comodo и Rising,съобразно мои проверки и изводи.Никой не е длъжен да ми вярва, нека съфорумците се научат да проверяват всичко. Аз се радвам, ако ми влети гост - да е жив и здрав, та да си имам занимавка. Кои ми вярват защо да ме интересува? Тяхна си преценка... Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост cybertek Публикувано Април 7, 2011 Report Share Публикувано Април 7, 2011 Да,Аваст не е лоша програма,но,зависи какъв потребител я ползва.Ако е някой който цъка безразборно наляво и надясно,то по-добрият вариант е Комодо. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост