Jump to content

Индивидуални тестове, анализи и сравнения на Антивирусни програми

Препоръчан пост

"Истината е обаче, че всички програми се дънят пред нови заплахи."Пробвай да издъниш безплатните версии на Comodo и Rising. Покажи ни и ще се съгласим. За вечно недовършените програми на Касперски и за капризността им изобщо не ми се пише. Да си ги ползват, които желаят...Мога безконечно да им подарявам валидни ключове на приятелски начала...Обаче няма да им исталирам програмата - тя съвсем не е "инсталирай и забрави"...
Сподели другаде

• Отговори 1.2k
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

...

Пускал съм файла, който създадох на 2 онлайн сканера, които сканираха и с Rising и Comodo. Няма никаква реакция, никаква! В интерес на истината обаче, продуктите на Sophos например ми оставиха някакво добро впечатление....

Сподели другаде

Аха..Обаче виж един интересен факт-Слагам Comodo на PC с 1GHz CPU и 384RAM. Инсталирам и рестартирам системата. Системата зареждаше 10минути.....

Със тия данни какво очакваш,аз що нямам проблем:

http://bezplatno.info/upload/thumbs/cqs1302020666u.jpg

.....нещо което не би станало ако сложа и Kaspersky...

Що ли не ти вярвам,я пак прочети какво си написал.

Сподели другаде

Изобщо недей да правиш корелация между Комодо и китойското хартиено лъвче....няма база за сравнение- Комодо по детекция е близо до европейските програми, за хипса- няма да коментирам. къде е лъвчето по детекция? някъде там...около F-Prot и компания :giggle:

Детекцията съвсем не е най-важното нещо - мога и без антивирус да съм достатъчно добре защитен. Надявам се да го разбереш някога.Тествай още, колега от ВИАС...

Сподели другаде

...

Съжалявам, че компютърът който беше при мен за поправка не беше по-мощен. Може би ще уговориш клиента да си купи по-нов, а?Как да не се похвалим каква мощна система имаме, нали?

liver, tnn реших да я сложа на слаба машина и този ефект беше налице. Ей сега ще повторя теста на един мой настолен компютър.

п.п Изглежда е било частен проблем с определена(по-стара от текущата)версия на програмата. В момента положението в интерес на истината не е като описаното от мен по-рано, може би предната версия е правила конфликти с някоя от вече инсталираните програми на компютъра, на който съм правил тестове. Moже би ще тествам по-обстойно програмата.

п.п Виждам и че интерфейсът на програмата е попроменен от последният тест. Тогава беше син.

Сподели другаде

п.п Виждам и че интерфейсът на програмата е попроменен от последният тест. Тогава беше син.

Бил си на версия 4 когато си я пробвал за последно!Сега е версия 5 :))

Обаче внимавай със сандъка му,че има дупка :haha:

Сподели другаде

Съжалявам, че компютърът който беше при мен за поправка не беше по-мощен. Може би ще уговориш клиента да си купи по-нов, а?Как да не се похвалим каква мощна система имаме, нали?

Знаеш ли,недей писа глупости,защото ставаш смешен,честно.

Сподели другаде

Не, с доказването-"Виж аз каква система имам..." ти и сам се правяш добре в това начинание :)

...

Ами честно казано, не съм следял много развитието специално на тази програма... :)

Сподели другаде

Виж,седни и попрочети някой неща,и тогава пиши,пак ти казвам,ставаш смешен във писанията си.

Смешни са Комодковци с розови очила,не виждат по далеч от носа си!

Сподели другаде

...

Не мога да разбера какъв се явяваш, но е недопустимо да тръгнеш да обиждаш други потребители ей така, без никакви причини. Разбираш ли? Спри се.

Луд И Съваршен, може да си прав. Някои потребители обаче просто предизвикват негативни реакции.

Сподели другаде

Гост
This topic is now closed to further replies.

• Създай ново...