Гост tnn Публикувано Март 25, 2011 Report Share Публикувано Март 25, 2011 Източник на проблема може да са любим антивирус или браузър. Например аз открай време много си харесвам Emsisoft Anti-Malware Free. Да - но това е "шкурка" с доста FP. Лесно се проверява кое е FP - ползвател на CIS Free с изключен антивирус няма как да сгреши и не е нужно да гадае. Emsisoft Anti-Malware Free си е съвместима с CIS Premium Free. И нищо не открива след безплатния уникат.Същото е валидно и за MBAM и SAS - те също нищо поне при мен не откриват... Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Март 25, 2011 Report Share Публикувано Март 25, 2011 еми виж сам какво си пише Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Март 25, 2011 Report Share Публикувано Март 25, 2011 "Преди известно време,някой бяха казали че Комодо много мълчал,не знам какво мълчи,но като му сложих Защита+ на Параноичен,направо ме побърка от въпроси."Да си бе стоял на "Безопасен". Сега този безплатен пакет е значително над нивото на доста платени сродни програми! И в тази връзка възникват много различни въпроси. Иначе понастоящем с тази програма Comodo провеждат мощна рекламна кампания в целия свят - със сериозни успехи... И аз сега още се чудя дали безплатният CIS не е най-добър избор за домашно ползване.Във форума на Калдейта пак ми трият мнения - те могат с удоволствие да отворят едновременно от три до 13 теми за вечно недозавършени програми на Касперски...Какво от това. Който желае - нека още да се ядосва с тях... Изборът винаги си е личен. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост cybertek Публикувано Март 26, 2011 Report Share Публикувано Март 26, 2011 Emsisoft Anti-Malware Free си е съвместима с CIS Premium Free. И нищо не открива след безплатния уникат.Същото е валидно и за MBAM и SAS - те също нищо поне при мен не откриват... Няма и да открият. "Преди известно време,някой бяха казали че Комодо много мълчал,........ Това че някой потребители не знаят как да работят с програмата,си е техен проблем,а не да се оплакват от самата програма. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mihnev_sz Публикувано Март 26, 2011 Report Share Публикувано Март 26, 2011 Сега този безплатен пакет е значително над нивото на доста платени сродни програми! И в тази връзка възникват много различни въпроси. .....Emsisoft Anti-Malware Free си е съвместима с CIS Premium Free. И нищо не открива след безплатния уникатАко компютърът ти е обсебен от Комодчовци няма как да не си с подобни абсурдни и погрешни изводи! Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Март 26, 2011 Report Share Публикувано Март 26, 2011 Ако компютърът ти е обсебен от Комодчовци няма как да не си с подобни абсурдни и погрешни изводи! Те да не са извънземни - та тези програми поне при мен засега нищо да не намират. Погрешни са при Вирустотал не само тук http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=98e1fe6a0d21317a4262cc4a81b0cd584b2eb52f6a309b008c023c64a12f5973-1301171828 hххp://www.4shared.com/file/QGmXSJaZ/Grieve_Logger_Public_V23.html Comodo лови и също класифицира. И какво в крайна сметка - от Касперчовци ли следва да ми е обсебен компютъра!? Или от Есетчовци, или от някакви други? Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mihnev_sz Публикувано Март 27, 2011 Report Share Публикувано Март 27, 2011 -- - та тези програми поне при мен засега нищо да не намират. Само ти така си мислиш,то и така ти изнася! Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Март 27, 2011 Report Share Публикувано Март 27, 2011 eset също лови въпросния файл от 4шаред Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Март 27, 2011 Report Share Публикувано Март 27, 2011 Само ти така си мислиш,то и така ти изнася!Кое или какво ми изнася? Защо подобно твое мнение е като от "индианец-експерт"!? Мога да те "награждавам" до безкрайност с ключове и сериали за програмите, които споменах на шега.А и не само за тях... Искаш ли? Comodo IS Free вече е достатъчно надежден, за да не е нужно все безплатно да ползвам като преди всякакви небезплатни други програми... И докато не свършат пиратстващите - вероятно все ще си е възможно това. Мислещите като мен из форумите стават все повече - тези от Comodo съзнателно чрез CIS Free провеждат целенасочена реклама. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mihnev_sz Публикувано Март 27, 2011 Report Share Публикувано Март 27, 2011 Мога да те "награждавам" до безкрайност с ключове и сериали за програмите...Задръж си ги,подсигури с тях дъщерите си ! Кое или какво ми изнася? Comodo IS Free вече е достатъчно надежден, за да не е нужно все безплатно да ползвам като преди всякакви небезплатни други програми... Какво разбираш ти под "достатъчно надежден" ?Това което се върти при всички Комодковци,наивно мислещи! Смешно е как хората се държат като стадо,един да измучи и всички след него,като естествено за тях това е правилната посока! Не е смешно,тъпо е! Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Март 27, 2011 Report Share Публикувано Март 27, 2011 Отделяйки Симантек и Комодо от останалите, едва ли греша... Напробвал съм им се с години на всичките. Дъщерите ми също предпочетоха CIS Premium Free за лаптопите си. Не беше нужно да ги убеждавам - с месеци и те нямат проблеми. Вече не искат да им намирам и предоставям ключове и сериали за уж скъпи, но недостатъчно добри програми. А безплатният "убиец" на комерсиални защитни продукти тепърва ще се доизявява. Да му мислят авторите на небезплатните програми... Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Март 28, 2011 Report Share Публикувано Март 28, 2011 Symantec тук hххp://good.gd/964335.htm класифицира Packed.Vmpbad!gen4, а според Comodo заплахите са три броя! Според Ikarus е Trojan.Black. И така - колко са заплахите там? Сега някой да не похвали пак някоя пречеща на достъпа до сайта програма. Достъпът ми е нормален, изтеглил съм файла и мога да правя със същия каквото преценя. Възможно ли е при другите това - без да е изключен антивируса? Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Март 28, 2011 Report Share Публикувано Март 28, 2011 друг линк ако може Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Март 28, 2011 Report Share Публикувано Март 28, 2011 Намирам го същия линк чрез Яндекс http://yandex.ru/yandsearch?text=http%3A%2F%2Fgood.gd%2F964335.htm&lr=10379 Не са спрели - атакуват си когото могат... Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Март 29, 2011 Report Share Публикувано Март 29, 2011 м да от тоя линк стана тоя път , Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост