Jump to content

Индивидуални тестове, анализи и сравнения на Антивирусни програми

Препоръчан пост

Източник на проблема може да са любим антивирус или браузър. Например аз открай време много си харесвам Emsisoft Anti-Malware Free. Да - но това е "шкурка" с доста FP. Лесно се проверява кое е FP - ползвател на CIS Free с изключен антивирус няма как да сгреши и не е нужно да гадае. Emsisoft Anti-Malware Free си е съвместима с CIS Premium Free. И нищо не открива след безплатния уникат.Същото е валидно и за MBAM и SAS - те също нищо поне при мен не откриват...
Сподели другаде

• Отговори 1.2k
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

"Преди известно време,някой бяха казали че Комодо много мълчал,не знам какво мълчи,но като му сложих Защита+ на Параноичен,направо ме побърка от въпроси."

Да си бе стоял на "Безопасен". Сега този безплатен пакет е значително над нивото на доста платени сродни програми! И в тази връзка възникват много различни въпроси. Иначе понастоящем с тази програма Comodo провеждат мощна рекламна кампания в целия свят - със сериозни успехи... И аз сега още се чудя дали безплатният CIS не е най-добър избор за домашно ползване.Във форума на Калдейта пак ми трият мнения - те могат с удоволствие да отворят едновременно от три до 13 теми за вечно недозавършени програми на Касперски...Какво от това. Който желае - нека още да се ядосва с тях... Изборът винаги си е личен.

Сподели другаде

Emsisoft Anti-Malware Free си е съвместима с CIS Premium Free. И нищо не открива след безплатния уникат.Същото е валидно и за MBAM и SAS - те също нищо поне при мен не откриват...

Няма и да открият.

"Преди известно време,някой бяха казали че Комодо много мълчал,........

Това че някой потребители не знаят как да работят с програмата,си е техен проблем,а не да се оплакват от самата програма.

Сподели другаде

Сега този безплатен пакет е значително над нивото на доста платени сродни програми! И в тази връзка възникват много различни въпроси. .....Emsisoft Anti-Malware Free си е съвместима с CIS Premium Free. И нищо не открива след безплатния уникат

Ако компютърът ти е обсебен от Комодчовци няма как да не си с подобни абсурдни и погрешни изводи!

Сподели другаде

Ако компютърът ти е обсебен от Комодчовци няма как да не си с подобни абсурдни и погрешни изводи!

Те да не са извънземни - та тези програми поне при мен засега нищо да не намират. Погрешни са при Вирустотал не само тук http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=98e1fe6a0d21317a4262cc4a81b0cd584b2eb52f6a309b008c023c64a12f5973-1301171828 hххp://www.4shared.com/file/QGmXSJaZ/Grieve_Logger_Public_V23.html Comodo лови и също класифицира. И какво в крайна сметка - от Касперчовци ли следва да ми е обсебен компютъра!? Или от Есетчовци, или от някакви други?
Сподели другаде

Само ти така си мислиш,то и така ти изнася!

Кое или какво ми изнася? Защо подобно твое мнение е като от "индианец-експерт"!? Мога да те "награждавам" до безкрайност с ключове и сериали за програмите, които споменах на шега.А и не само за тях... Искаш ли? Comodo IS Free вече е достатъчно надежден, за да не е нужно все безплатно да ползвам като преди всякакви небезплатни други програми... И докато не свършат пиратстващите - вероятно все ще си е възможно това. Мислещите като мен из форумите стават все повече - тези от Comodo съзнателно чрез CIS Free провеждат целенасочена реклама.

Сподели другаде

Мога да те "награждавам" до безкрайност с ключове и сериали за програмите...

Задръж си ги,подсигури с тях дъщерите си !

Кое или какво ми изнася? Comodo IS Free вече е достатъчно надежден, за да не е нужно все безплатно да ползвам като преди всякакви небезплатни други програми...

Какво разбираш ти под "достатъчно надежден" ?

Това което се върти при всички Комодковци,наивно мислещи! Смешно е как хората се държат като стадо,един да измучи и всички след него,като естествено за тях това е правилната посока! Не е смешно,тъпо е!

Сподели другаде

Отделяйки Симантек и Комодо от останалите, едва ли греша... Напробвал съм им се с години на всичките. Дъщерите ми също предпочетоха CIS Premium Free за лаптопите си. Не беше нужно да ги убеждавам - с месеци и те нямат проблеми. Вече не искат да им намирам и предоставям ключове и сериали за уж скъпи, но недостатъчно добри програми. А безплатният "убиец" на комерсиални защитни продукти тепърва ще се доизявява. Да му мислят авторите на небезплатните програми...
Сподели другаде

Symantec тук hххp://good.gd/964335.htm класифицира Packed.Vmpbad!gen4, а според Comodo заплахите са три броя! Според Ikarus е Trojan.Black. И така - колко са заплахите там? Сега някой да не похвали пак някоя пречеща на достъпа до сайта програма. Достъпът ми е нормален, изтеглил съм файла и мога да правя със същия каквото преценя. Възможно ли е при другите това - без да е изключен антивируса?
Сподели другаде

Гост
This topic is now closed to further replies.

• Създай ново...