Гост cybertek Публикувано Март 21, 2011 Report Share Публикувано Март 21, 2011 А при тези китайци как са нещата? Евристиките помагат ли? За какво са ти,само да ти пречат: http://bezplatno.info/upload/thumbs/arx1300713415d.jpg Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Март 21, 2011 Report Share Публикувано Март 21, 2011 hxxp://bbs.xiaopi.com/read.php?tid=1002926 Май и тук не ми трябват никакви евристики. DNF-CC 13.0319.1版.rar[点击下载] (1405 K) нещо не успявам да го изтегля. Много опасно било там. Така ли е? Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Март 21, 2011 Report Share Публикувано Март 21, 2011 Май и от любопитство на никой не му се рискува. Резултати http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=975f376e8e1179174841246cdfd3dd3409b791dc9df05bc7fe88e43b93751334-1300731500 Изпратих файла на Comodo, може да го изпратите при желание и на други без дефиниции. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Март 21, 2011 Report Share Публикувано Март 21, 2011 hxxp://bbs.xiaopi.com/read.php?tid=1002926 Май и тук не ми трябват никакви евристики. DNF-CC 13.0319.1版.rar[点击下载] (1405 K) нещо не успявам да го изтегля. Много опасно било там. Така ли е? на мен даже не ми и даде да го сваля нод го закова Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Март 21, 2011 Report Share Публикувано Март 21, 2011 Nod 32 не е блокирал bbs.xiaopi.com - защо така!? Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Март 21, 2011 Report Share Публикувано Март 21, 2011 ем да това е при опит да сваля файла от сайта директо блокирва линка за сваляне Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Март 21, 2011 Report Share Публикувано Март 21, 2011 ем да това е при опит да сваля файла от сайта директо блокирва линка за свалянеБлокира някакво препращане и пак не е на ниво при серия подобни директни атаки от този сайт. CIS Free е без дефиниции, но се справя с допълнителните си екстри. Според SAS и MBAM сега този ми компютър е чист. Те го твърдят, аз не зная дали е съвсем чист... Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Март 21, 2011 Report Share Публикувано Март 21, 2011 е тогава ми дай линк към файла да го исгля и ще ти кажа дали го хваща щото аз китайски не разбирам Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Март 21, 2011 Report Share Публикувано Март 21, 2011 е тогава ми дай линк към файла да го исгля и ще ти кажа дали го хваща щото аз китайски не разбирам Преди малко тези същите неща са показани и във форума на Калдейта,ето hххp://dox.bg/files/dw?a=8956a0d41d- можеш да ги разгледаш и там. Да не си си помислил, че съм научил китайския език - всички други езици по не биха ме затруднили, обаче не зная колко живота биха ми били нужни за да ги изуча. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Март 21, 2011 Report Share Публикувано Март 21, 2011 а ето го и отговора едното е още докъто се опитвам да го сваля,въпреки това му дадах да се свали и другото Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Март 21, 2011 Report Share Публикувано Март 21, 2011 И какви са тези неизвестни причини? Това твоето май върви само във форуми като този на Калдейта... На тях, ако нещо не им е ясно или им липсва, най добре да го няма... Затова трият всичко каквото могат. Което не могат да изтрият, то им си присмива...Обаче по тази схема тримата глупаци нищо смислено не могат да сътворят, защото липсва четвъртият глупак... Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Март 21, 2011 Report Share Публикувано Март 21, 2011 нещо не ти сванах мнението ,тва е линка за докс бг за вируса който даде нод го хвана още при опит за сваляне,но въпреки това го свалих и сам виждаш на 2 снимки че ги хваща Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Март 21, 2011 Report Share Публикувано Март 21, 2011 нещо не ти сванах мнението ,тва е линка за докс бг за вируса който даде нод го хвана още при опит за сваляне,но въпреки това го свалих и сам виждаш на 2 снимки че ги хващаИ какво конкретно хваща? Блокира някакво препращане и пак не е на ниво при серия подобни директни атаки от този сайт - никак не ми е удобно и за тях не следва да се повтарям... Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Март 22, 2011 Report Share Публикувано Март 22, 2011 ти май изобщо не гледаш снимките първо ги погледни па тогава пиши,100 пъти ти казвам че го хваща самия вирус при опит за истегляне а ти препращаници бълнуваш........ Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Март 22, 2011 Report Share Публикувано Март 22, 2011 ти май изобщо не гледаш снимките първо ги погледни па тогава пиши,100 пъти ти казвам че го хваща самия вирус при опит за истегляне а ти препращаници бълнуваш........Препращанията съм ги установил. При опит за изтегляне на всякакви файлове не желая защитни програми да ми пречат да го направя - Симантек и Комодо не ме възпрепятстват. Затова ги харесвам. Май не следва да пиша в БГ-форуми след 2-3 ракии - на другия ден се чудя дали аз съм го написал...Дължа извинение на някои модератори. Снощи и във форума на Калдейта съм "влетял" - естествено надпреварват се там пак да ме блокират...Уж там нямаше да пиша... Пиши си из Азия, никой не те знае, ама ха де...Те дори не знаят какво е това Сунгурларска гроздова... А днес празнуваме световния ден на водата! Поздрави Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост