Evertom Публикувано Септември 11, 2010 Report Share Публикувано Септември 11, 2010 Опитвах се да инсталирам Media Go,програмката е част от софтуера на SE,да си подреждаш музиката,конвертираш филми и т.н.Като почне инсталацията и им изкарва ето тая грешка. The visual C++ 2005 redistributable has failed to install и ми казва да отида на support.microsoft.com/kb/556085/ja за повече информация Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 11, 2010 Report Share Публикувано Септември 11, 2010 А ако опиташ да инсталираш ръчно Visual C++ 2005 SP1 Redistributable? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Evertom Публикувано Септември 11, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 11, 2010 Ами търсих го навсякъде и не го намерих.Ама на линка дето си ми дал ме праща към някаква песен от youtube Може ли да го оправиш? ;] Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 11, 2010 Report Share Публикувано Септември 11, 2010 Copy/Paste объркване. Оправено е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Evertom Публикувано Септември 11, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 11, 2010 Ето каква грешка ми дава при инсталацията. http://prikachi.com/thumbs/21/2499021.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 11, 2010 Report Share Публикувано Септември 11, 2010 Я, опитай с това. Разархивирай го и стартирай vcredist.msi. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Evertom Публикувано Септември 11, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 11, 2010 Стана,мерси много. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост