bobo13 Публикувано Септември 8, 2010 Report Share Публикувано Септември 8, 2010 Здравейте, проблемът ми е, че откакто си обнових уиндоуса, когато сийдвам много бавно ми зарежда страниците като сърфирам - обикновено 5-6 секунди, преди не беше така.Има ли някакъв приоритет кое да зарежда първо или някаква друга настройка според вас, гугъл ми е браузъра? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
m0rgan Публикувано Септември 8, 2010 Report Share Публикувано Септември 8, 2010 като начало си изтрии кеша и бисквитките на браузъра Кликнете върху иконата на гаечен ключ в лентата с инструменти на браузъра. Изберете Инструменти.Изберете Изчистване на данните за сърфирането.В диалоговия прозорец, който се показва, изберете с отметка квадратчетата за типовете информация, които искате да премахнете.Използвайте менюто „Изчистване на данните за следния период“, за да изберете каква част от информацията искате да изтриете. Кликнете върху Изчистване на данните за сърфирането. не е изключено и да си хванал някой "бацил" .... така че може да направиш едно сканиране на машината сисъщо не е изключено проблема ти да е от интернет доставчика... с каква скорост качваш/сваляш Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bobo13 Публикувано Септември 8, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 8, 2010 Здрасти,последвах ти съвета, но все същото - като е изключен биткомета всичко е ОК и зарежда бързо, като почна да сийдвам (то не че изобщо някой ми се хваща за сийда) и почва да засича и да зарежда 1 страница за 5-10 секунди.Някой ако знае от какво е, да помага... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Септември 8, 2010 Report Share Публикувано Септември 8, 2010 ...Някой ако знае от какво е, да помага...От скапания ти доставчик е! Или от тарифата, която е избрана.Избирай: или викок рейтинг в торент сайта, или нормално зареждане. Няма да бъде зле да поограничиш скоростта на сваляне/качване и броя на връзките. Ако ползваш безжичен рутер и си в друга стая, далече от него, провери дали, като смениш мястото си, няма да се подобри скоростта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bobo13 Публикувано Септември 8, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 8, 2010 Аз мислих че има връзка с обновяването на уиндоуса, но може и да си прав. Преди го нямах този проблем.Яд ме е че откакто съм на БТК коефициента в Замунда ми се срина от 1.2 на 0.6 и то при Свалено: 260 GB, дано да не ме баннат скоро. :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
m0rgan Публикувано Септември 9, 2010 Report Share Публикувано Септември 9, 2010 трябваше да започнеш с това че си на БТК .... до скоро и аз бях техен клиент, и даже имах същия проблем, като пусна нещо да тегля и не мога нищо да правя на компа.... дори и радио не може да се слуша...... оправих си го като смених доставчика Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
georgievdg Публикувано Септември 9, 2010 Report Share Публикувано Септември 9, 2010 Здравейте, проблемът ми е, че откакто си обнових уиндоуса, когато сийдвам много бавно ми зарежда страниците като сърфирам - обикновено 5-6 секунди, преди не беше така.Има ли някакъв приоритет кое да зарежда първо или някаква друга настройка според вас, гугъл ми е браузъра? Опитай с Utorrent, a после и с друг браузер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост