Jump to content

Приоритет на биткомет и интернет браузъра?

Препоръчан пост

Здравейте, проблемът ми е, че откакто си обнових уиндоуса, когато сийдвам много бавно ми зарежда страниците като сърфирам - обикновено 5-6 секунди, преди не беше така.

Има ли някакъв приоритет кое да зарежда първо или някаква друга настройка според вас, гугъл ми е браузъра?

Сподели другаде

като начало си изтрии кеша и бисквитките на браузъра

Кликнете върху иконата на гаечен ключ в лентата с инструменти на браузъра.

Изберете Инструменти.

Изберете Изчистване на данните за сърфирането.

В диалоговия прозорец, който се показва, изберете с отметка квадратчетата за типовете информация, които искате да премахнете.

Използвайте менюто „Изчистване на данните за следния период“, за да изберете каква част от информацията искате да изтриете.

Кликнете върху Изчистване на данните за сърфирането.

не е изключено и да си хванал някой "бацил" .... така че може да направиш едно сканиране на машината си

също не е изключено проблема ти да е от интернет доставчика... с каква скорост качваш/сваляш

Сподели другаде

Здрасти,

последвах ти съвета, но все същото - като е изключен биткомета всичко е ОК и зарежда бързо, като почна да сийдвам (то не че изобщо някой ми се хваща за сийда) и почва да засича и да зарежда 1 страница за 5-10 секунди.

Някой ако знае от какво е, да помага...

Сподели другаде

...Някой ако знае от какво е, да помага...

От скапания ти доставчик е! Или от тарифата, която е избрана.

Избирай: или викок рейтинг в торент сайта, или нормално зареждане. Няма да бъде зле да поограничиш скоростта на сваляне/качване и броя на връзките.

Ако ползваш безжичен рутер и си в друга стая, далече от него, провери дали, като смениш мястото си, няма да се подобри скоростта.

Сподели другаде

Аз мислих че има връзка с обновяването на уиндоуса, но може и да си прав. Преди го нямах този проблем.

Яд ме е че откакто съм на БТК коефициента в Замунда ми се срина от 1.2 на 0.6 и то при Свалено: 260 GB, дано да не ме баннат скоро. :(

Сподели другаде

трябваше да започнеш с това че си на БТК .... до скоро и аз бях техен клиент, и даже имах същия проблем, като пусна нещо да тегля и не мога нищо да правя на компа.... дори и радио не може да се слуша...... оправих си го като смених доставчика ;)
Сподели другаде

Здравейте, проблемът ми е, че откакто си обнових уиндоуса, когато сийдвам много бавно ми зарежда страниците като сърфирам - обикновено 5-6 секунди, преди не беше така.

Има ли някакъв приоритет кое да зарежда първо или някаква друга настройка според вас, гугъл ми е браузъра?

Опитай с Utorrent, a после и с друг браузер.

Сподели другаде