tsetsik Публикувано Септември 6, 2010 Report Share Публикувано Септември 6, 2010 Здравейте,дънната ми платка е pcchips m848a,процесора ми е amd athlon 1700+ 1.47Ghz 512мб рам,видео картата ми е ati radeon 9250 128mb.Въпроса ми е какви други процесори мога да сложа на тази дънна платка защото този процесор ми е слаб и не могат да ми тръгнат желаните игри,а за видео картата какви видове мога да сложа,защото се загледах че дънната платка е по различна и няма да могат да станат всякакви видео карти.Като цяло целите са ми да подкарам GTA IV за най-малко пари вложени в закупуването на части за компютъра.Частите ще ги купувам втора употреба,защото ме ограничават парите.Благодаря предварително на отговорилите Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Септември 6, 2010 Report Share Публикувано Септември 6, 2010 Нищо не можеш да смениш по този компютър, прекалено е стар. Отиваш направо на нов компютър или някой втора употреба (или на части такъв - като дъно, процесор, памети, видеокарта, захранване), но все пак по-нов от твоя. За съжаление не могат да се играят игри без да се инвестира в хардуер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tsetsik Публикувано Септември 6, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 6, 2010 Аз се замислих дали ако си купя друг процесор,видео карта ,захранване и рам ще ми тръгне ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Септември 6, 2010 Report Share Публикувано Септември 6, 2010 ... и дънна платка. С по-малко от 400-450 лв. в най-икономичния вариант няма да минеш за нови компоненти. Ето тук има някои поизостанали нови компоненти по-евтини. Аз събрах оттам: дъно ASUS M2N за 49 лв., видеокарта 9600 GT 512 MB за 89 лв., памети 2x1 GB DDR2 800 MHz Mushkin за 2х39=78лв., процесор AMD Athlon 64 X2 5050e 2.6Ghz Tray s.AM2 за 89лв. (за който обаче трябва и охладител за 15-20 лв.), и едно захранване отнякъде за 70-80 лв. - станаха близо 400лв. Харддиск сигурно си имаш някакъв, както и записвачка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост