BGRS Публикувано Септември 29, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 29, 2010 Благодаря ви приятели, много ми помогнахте и особено endurgo.KK ! Вече съм с Windows 7,инсталиран на Strip дяла ( така ли се казва, незнам). Останалите данни ги копирах на новия хард. Сега следва да пробвам и игрите с GTX460! Хм. Странен проблем с новия хард. Разделил съм го на 3 дяла, но в момента под Windows 7 се виждат само два! Тоест, от около 460 МБ, се появяват само 320! Къде може да е проблема? Инсталирах 64 битовата версия на Windows 7. Загубиха ми се всички игри, което не е толкова голям проблем, колкото това, че ми изчезнаха около 170 GB. Мисля, че преди малко се виждаха, но не съм сигурен. Помагайте.И за да приключа, ще кажа как оправих проблема. Оказа се, че съм свързал новият диск не към SATA II порт, a към GSATA II, което ще рече Gigabyte SATAII( И двата типа са с един цвят. Добре, че погледнах ръководството на дъното ми). Оказва се, че за да се зареди ОС, е необходимо да е свързан и другият хард, който не работи в STRIP. Късно се усетих - точно когато развалих новосъздаденият RAID масив и включих третият хард на другото си PC, където заработи нормално под XP. Наложи се нова инсталация на Windows и смяна на порта за третият хард. Е, засега всичко е ОК. Сетих се, че преди няколко месеца бях чел за подобен проблем в някакъв форум, но така и никой не помогна на човека. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост