TWiSTER Публикувано Септември 5, 2010 Report Share Публикувано Септември 5, 2010 Здравейте,искам да питам нещо.Така ситуацията е следната.Имам лаптоп който има инсталиран Window 7 Home Premium,който има "Recovery Partition",но има доста програмаи които не ми са нужни(бяха си инсталирани като купих компютъра),това което искам е да направя един пълен формат и да си направа дяловете така както на мене ми е удобно,НО нямам инсталационен диск на оргиналният уиндоус. Та сега идва и моето питане,ако си дръпна същият уиндоус от нета и ползвам ключът който идва на стикера ще имам ли проблем с лиценза? А може би и гаранцията ще даде фира !? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Септември 5, 2010 Report Share Публикувано Септември 5, 2010 Гаранцията важи само за хардуера. Можеш да инсталираш каквото си искаш и откъдето поискаш. Не би трябвало да има проблем, ако е същата версия, щом имаш валиден ключ. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TWiSTER Публикувано Септември 5, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 5, 2010 Ок,благодаря за точният отговор,сега вече съм сигурен . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост