aleksoft Публикувано Септември 4, 2010 Report Share Публикувано Септември 4, 2010 Здравейте. Интересуваме как мога да си направя рекламно каре в моя facebook профил? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Септември 4, 2010 Report Share Публикувано Септември 4, 2010 Линка за реклами е това: http://www.facebook.com/campaign/landing.php?placement=pf&campaign_id=402047449186&extra_1=0Но не знам дали е да създадеш реклама и тя да се показва, когато има дадени ключови думи в други фейсбук страници или не.Можеш да пробваш или да питаш съпорта. Лично ми мнение, че нямат такава опция... защото така ако половината потребители си сложат 'свои' реклами, те какво ще печелят!? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Септември 4, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 4, 2010 Това което си споделил е да си направя реклама която да се вижда във всички профили от дясната страна, а аз искам само в моя профил да имам едно каре и там да си слагам рекламите. Ако наистина не може, то тогава от facebook са изнагляли. Как така от какво ще печелят пак от реклами всеки който има възможност би си пуснал реклама в facebook която да се вижда във всички профили. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Септември 4, 2010 Report Share Публикувано Септември 4, 2010 Това което си споделил е да си направя реклама която да се вижда във всички профили от дясната страна, а аз искам само в моя профил да имам едно каре и там да си слагам рекламите. Ако наистина не може, то тогава от facebook са изнагляли. Как така от какво ще печелят пак от реклами всеки който има възможност би си пуснал реклама в facebook която да се вижда във всички профили.Тъй като не съм напълно ясно, както точно може и не може fb и само гадая.. най-добре пусни едно писмо до съпорта и да видим какво ще ти кажат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост