Jump to content

Софтуер за предпазване на PC от чуждо проникване

Препоръчан пост

Здравейте, надявам се темата ми да не се повтаря, ако е така поднасям извиненията си на модератора на форума. :)

Бихте ли могли да ме посъветвате за добра програма или начин, по който да разбера дали имам чуждо проникване в PC-то.

Онзи дне гледах филм, не натисках никакви бутони на мишката, както си стоях изведнъж ми се появи прозореца на скайп с всичките ми абонати, а беше минимизиран в дясната лента долу...

Това ме наведе на мисълта, че може "някой" да ми следин информацията и да е проникнал на PC-то ми.

Дайте съвет, програма или нещо такова.

С НОД Съм, сканирах за вируси - показа ,че няма!

Благодаря предварително на отзовалите се!

Сподели другаде

Без да посочиш конкретна информация, едва ли ще получиш адекватен отговор.

Кажи поне с каква операционна система работиш и по какъв начин получаваш достъп до мрежата.

Сподели другаде

Без да посочиш конкретна информация, едва ли ще получиш адекватен отговор.

Кажи поне с каква операционна система работиш и по какъв начин получаваш достъп до мрежата.

Да, извинявам се.

WINDOWS XP,

относно интернета с wireless рутер съм, Interbuild Varna

Сподели другаде

Писал си ,че си с Нод ,но коя версия? Най-новата или някоя по-стара версия? Плащаш ли си я или е кракната версия?

До колкото разбирам получаваш интернета си безжично?! В смисъл понеже си с рутер въпроса е дали рутера го лови безжично и от там по кабел в компютъра или идва по кабел нета през рутера (който може и да го излъчва безжично) и от там в компютъра?!

Сподели другаде

за това нети засича нищо никога не използвай кракнат нод , деинсталирай нода и си изтегли от тук http://www.eset.bg/ триал или си избери някоя от безплатните антивирусни. на първо време изтегли Malwarebytes' Anti-Malware и сканирай
Сподели другаде

В подписа ми има три безплатни антивирусни програми! Избери си някоя от тях и смени кракнатия Нод който имаш!

Ако все пак искаш да го ползваш си свали оригиналния триал от сайта който ти е даден, като след това можеш да си го плащаш с SMS (само за 4.80лв. на месец)! Ето виж:

http://store.picbg.net/thumb/D4/F0/381779d39a4dd4f0.jpg

Ще е добре да имаш и тия двете програми които ти бяха предложени по-горе (в поста на panevdd)!

Те НЕ са антивирусни,а антишпиоски програми и много добре допълват антивирусните програми!

Сподели другаде