az88 Публикувано Септември 2, 2010 Report Share Публикувано Септември 2, 2010 Здравейте, надявам се темата ми да не се повтаря, ако е така поднасям извиненията си на модератора на форума. Бихте ли могли да ме посъветвате за добра програма или начин, по който да разбера дали имам чуждо проникване в PC-то.Онзи дне гледах филм, не натисках никакви бутони на мишката, както си стоях изведнъж ми се появи прозореца на скайп с всичките ми абонати, а беше минимизиран в дясната лента долу... Това ме наведе на мисълта, че може "някой" да ми следин информацията и да е проникнал на PC-то ми.Дайте съвет, програма или нещо такова.С НОД Съм, сканирах за вируси - показа ,че няма! Благодаря предварително на отзовалите се! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Септември 2, 2010 Report Share Публикувано Септември 2, 2010 Без да посочиш конкретна информация, едва ли ще получиш адекватен отговор.Кажи поне с каква операционна система работиш и по какъв начин получаваш достъп до мрежата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
az88 Публикувано Септември 2, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 2, 2010 Без да посочиш конкретна информация, едва ли ще получиш адекватен отговор.Кажи поне с каква операционна система работиш и по какъв начин получаваш достъп до мрежата. Да, извинявам се. WINDOWS XP, относно интернета с wireless рутер съм, Interbuild Varna Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Септември 2, 2010 Report Share Публикувано Септември 2, 2010 Писал си ,че си с Нод ,но коя версия? Най-новата или някоя по-стара версия? Плащаш ли си я или е кракната версия?До колкото разбирам получаваш интернета си безжично?! В смисъл понеже си с рутер въпроса е дали рутера го лови безжично и от там по кабел в компютъра или идва по кабел нета през рутера (който може и да го излъчва безжично) и от там в компютъра?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Септември 2, 2010 Report Share Публикувано Септември 2, 2010 SUPERAntiSpyware Free, Malwarebytes Anti-Malware и вграденият в Windows Event Viewer могат да бъдат полезни в случая. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
az88 Публикувано Септември 3, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 3, 2010 Здравейте пак,НОД-а ми е 4.0, не плащам за него, кракната версия е.Относно нета, идва по кабел, влиза в рутера и от там излъчва безжично. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stonit Публикувано Септември 3, 2010 Report Share Публикувано Септември 3, 2010 за това нети засича нищо никога не използвай кракнат нод , деинсталирай нода и си изтегли от тук http://www.eset.bg/ триал или си избери някоя от безплатните антивирусни. на първо време изтегли Malwarebytes' Anti-Malware и сканирай Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Септември 3, 2010 Report Share Публикувано Септември 3, 2010 В подписа ми има три безплатни антивирусни програми! Избери си някоя от тях и смени кракнатия Нод който имаш!Ако все пак искаш да го ползваш си свали оригиналния триал от сайта който ти е даден, като след това можеш да си го плащаш с SMS (само за 4.80лв. на месец)! Ето виж:http://store.picbg.net/thumb/D4/F0/381779d39a4dd4f0.jpg Ще е добре да имаш и тия двете програми които ти бяха предложени по-горе (в поста на panevdd)! Те НЕ са антивирусни,а антишпиоски програми и много добре допълват антивирусните програми! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост