novamen Публикувано Септември 2, 2010 Report Share Публикувано Септември 2, 2010 здравейте,опитвам да вмъкна лого в avi файл,но се получава едно бяло поле под текста.Имам следния въпрос:Как мога да напиша някакъв текст, например "www.google.bg" и да го вмъкна ,обаче да се вижда само текста а не и бяло поле под него? Ще ви бъда благодарен ако някой може да ми помогне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Септември 2, 2010 Report Share Публикувано Септември 2, 2010 Макар че рушенето на филми с логота и надписи не ми е по сърце да питам-сиурен ли си че фона на твоя текст е наистина прозрачен ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
novamen Публикувано Септември 2, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 2, 2010 Не,но не знам как да направя фона прозрачен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Септември 2, 2010 Report Share Публикувано Септември 2, 2010 Не,но не знам как да направя фона прозрачен.Използвай за лого gif файл. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Септември 2, 2010 Report Share Публикувано Септември 2, 2010 Тук има нагледен урок как става с GIMP която е безплатна . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост