coojoe_213 Публикувано Септември 1, 2010 Report Share Публикувано Септември 1, 2010 Здрасти на всички. Имам нов външен hdd и когато реша да го изключа/премахна безопасно/ от пс-то, никога не ми разрешава. Когато отива на безопасно премахване и дам ОК, се показва някакво съобщение, че някаква програма ползва харда. Това не е вярно. Никаква програма не го ползва, нито прозорче имам отворено, Уин-а преинсталирах... винаги му свети лампичката на харда. Хард дикса е LG My Netbook Friend /320gb/. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Септември 1, 2010 Report Share Публикувано Септември 1, 2010 Понеже няма никаква информация за ОС ЕТО ТИ ДОСТА ЗА ЧЕТЕНЕ ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 1, 2010 Report Share Публикувано Септември 1, 2010 Изтегли и стартирай Process Explorer. Натисни Ctrl+F и за търсене напиши буквата на външния твърд диск, последвана от двуеточие. Това може да ти изведе информация за процеси с отворени handles към устройството, които ти не виждаш иначе. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост