tsefan Публикувано Август 31, 2010 Report Share Публикувано Август 31, 2010 Здравейте любители на киното! Преди десетина години гледах един филм, който остави в мене трайни спомени със своето съдържание. Гледах го по сателитна телевизия, но пропуснах началото и не знам нито артистите, нито режисьора. Спомням си само, че аудиото беше на италиянски език и нямаше субтитри. Опитите ми да открия заглавието на филма са безуспешни до сега, за това ще се опитам с няколко думи да предам съдържанието му."Двама журналисти (мъж и жена) слизат от кораб на африканския бряг. Установяват се временно в някакъв град, където жената среща свой приятел и остава за няколко дни с него. Мъжът продължава сам пътешествието си във вътрешността на страната и след известно време неговата колежка тръгва да го търси. Намира го в някакво село в пустинята болен от треска, но понеже няма доктор, който да му помогне умира в ръцете и. След това, след голями увещания, водачът на един керван се съгласи да я вземе със себе си да я върне, като я преоблякоха като момче, защото жените от селото в което отиваше керванът нямаше да я приемат и ще я убият. Когато пристигнаха в селото, водачът на кервана я затвори в някаква къща и ходеше при нея. В края на краищата журналистката успя да се върне в града от където тръгна, но вече беше полудяла."Филма е много екзотичен. Представен е типичния живот в африканската пустиня, с пясъчните бури. Ако някой го е гледал и се сеща за заглавието, моля да ми го каже! Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост