crazyfrog Публикувано Септември 1, 2010 Report Share Публикувано Септември 1, 2010 Пробвах и с друг релийз, може би не намира драйвърите на Dvd-то и от от там да прави този проблем. Но от тук нататък не знам какво да правя. Форматираш целия хард диск с някое лайв сд като предварително си запазиш ценните неща на флашка. След това на чисто инсталираш 7 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vostro Публикувано Септември 1, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 1, 2010 Форматираш целия хард диск с някое лайв сд като предварително си запазиш ценните неща на флашка. След това на чисто инсталираш 7Благодаря на всички отзовали се на моята молба, намерих причината.Да днес се обадих във фирмата производител и от там ми отговориха, че това се случва понякога, когато компютъра е работел с xp. Посъветвахаме да форматирам целия диск. А ако не станело да ъпдейтна биоса. Но въпросът ми е как да форматирам целия диск, в NTFS, като не мога през ДОС, защото формата е друг. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Септември 1, 2010 Report Share Публикувано Септември 1, 2010 Намираш си MiniPE. Записваш го да СД. Рестартираш компютъра и му даваш да зарежда ОС първо от СД. След като изчакаш съвсем малко се зарежда ОС от СД-то , където има всички нужни програми за каквото се сетиш ... Успех ! Допълнение: големината е 873 МВ затова трябва да се запише на ДВД. ДОПЪЛНЕНИЕ 2: пробвах да сваля архива, но НОД32 открива вирус. Най - вероятно тревогата е фалшива, но няма да рискувам. Намери от някъде друга версия на miniPE. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 2, 2010 Report Share Публикувано Септември 2, 2010 Да днес се обадих във фирмата производител и от там ми отговориха, че това се случва понякога, когато компютъра е работел с xp.Пълни глупости. Иначе SATA контролерът в какъв режим работи? Ако не знаеш, провери в BIOS, в раздел Integrated Peripherals виж опцията RAID mode как е настроена. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vostro Публикувано Септември 8, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 8, 2010 Пълни глупости. Иначе SATA контролерът в какъв режим работи? Ако не знаеш, провери в BIOS, в раздел Integrated Peripherals виж опцията RAID mode как е настроена.В това меню на биоса имам 2 подменюта- On chip SATA controler-enabled и Raid Function- Disabled. Само това е и мога да ги променям от enabled на Disabled. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 9, 2010 Report Share Публикувано Септември 9, 2010 Ако и двете опции имат настройки само Enabled и Disabled, значи са наред така. Сигурен ли си, че ползваш кадърни релийси на Windows? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vostro Публикувано Септември 12, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 12, 2010 :( :( Да пробвах с няколко релийса Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vostro Публикувано Септември 13, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 13, 2010 Процесорът ми е 64 битов, а аз инсталирам 32битов ос, може би това е проблема Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 13, 2010 Report Share Публикувано Септември 13, 2010 Процесорът ми е 64 битов, а аз инсталирам 32битов ос, може би това е проблема Не. Това няма нищо общо. За жалост обаче на този етап нищо друго не ми идва на ум пренацепване на целия твърд диск, като то дори не съм сигурен, че ще помогне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vostro Публикувано Септември 14, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 14, 2010 Не. Това няма нищо общо. За жалост обаче на този етап нищо друго не ми идва на ум пренацепване на целия твърд диск, като то дори не съм сигурен, че ще помогне.Пробвах го още в началото. Дали да не иключа usb устройства, но направо от биоса. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 14, 2010 Report Share Публикувано Септември 14, 2010 Имаш предвид просто да забраниш USB контролера? Какви свързани USB устройства имаш, че ти хрумва това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vostro Публикувано Септември 14, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 14, 2010 Принтер, колонки и мишката ми е усб, а когато стигне инсталацията до синия wallpaper(където окончателно забива) не мога да я движа. мишката Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 14, 2010 Report Share Публикувано Септември 14, 2010 Може би просто да ги разкачиш хардуерно (да извадиш кабелите) ще е достатъчно. Ако държиш обаче, забрани ги централно от BIOS. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vostro Публикувано Септември 14, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 14, 2010 И това не сработи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vostro Публикувано Октомври 5, 2010 Author Report Share Публикувано Октомври 5, 2010 Днес си взех един двд диск за многократна употреба и записах един пиратски windows vista home premium и като го пъхнах показваше ми образ до едно време и точно когато трябва да започне същинската инсталация се появява черен екран. Вече се отчаях май проблема е в екзотичен хардуер. Последното ми питане в което тая надежда е дали ъпдейт на bios ще помогне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост