uomoto Публикувано Август 28, 2010 Report Share Публикувано Август 28, 2010 Здр, искам да помоля някой,който се занимава с лаптопи да обясни малко кък се подменя вградена видео карта. Ще съм много благодарен ако някой добродушен специалист ми помогни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Август 29, 2010 Report Share Публикувано Август 29, 2010 Здравейте, искам да помоля някой,_който се занимава с лаптопи да обясни малко кък (как) се подменя вградена видео карта. Ще съм много благодарен, ако някой добродушен специалист ми помогни (помогне).Здравей,След като видео картата е вградена (в дъното, предполагам), няма начин да се подмени само тя - подменя се цялото дъно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
uomoto Публикувано Август 29, 2010 Author Report Share Публикувано Август 29, 2010 Благодаря ти, но като попитах в един форум за да си сменя видео картата ми казаха,че ми е било вградена и подмяната била доста скъпа. Та за това искам малко помощ от някой специалист. Знам,че чипа трябва да се нагрее за да се свали от дъното,но градусите са от голямо значение за да не се сгафи нещо и за това потърсих малко помощ. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Август 29, 2010 Report Share Публикувано Август 29, 2010 В случая най-добре е да се обърнеш към сервиз, но се поинтересувай предварително колко ще струва ремонта и каква гаранция ще осигурят. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост