p3kata Публикувано Август 27, 2010 Report Share Публикувано Август 27, 2010 Здравеите!Имам следния проблем преди 1 месец си купих нов комп.Инсталирах си Уиндолс 7 ултимеит 32бита.Конфигурацията ми е Processor Intel® Core i3 CPU 530 @ 2.93GHz 2.93GHz,RAM 4GB.Video karta Sapphire 1GB GDDR5 Radeon HD 5750.И да мина направо на проблема някъде на третия или четвъртия ден компютъра започна да се рестартира сам без да показва никакви ерори или сини екрани просто се рестартира се едно го рестртирам от копчето.Понякога не се рестартира по цял ден, но има случаи в които се рестртира по двапъти на ден.Честно казано нямам идея от какво е такаче разчитам на вашата помощ!Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Август 27, 2010 Report Share Публикувано Август 27, 2010 Напиши някаква информация за захранващите напрежения и температурите на компонентите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TWiSTER Публикувано Август 27, 2010 Report Share Публикувано Август 27, 2010 Този Windows който си инсталирал легален ли е? Защото ако не се лъжа microsoft преди време пуснаха някакъв ъпдайт който просто правеше нелегалният win7 да се растартира... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
uomoto Публикувано Август 29, 2010 Report Share Публикувано Август 29, 2010 Може да пробваш да преинсталираш с чиста операционна система без ъпдейтни. Ако искаш да ъпдейтваш по добре си купи легална ОС. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tmit Публикувано Септември 7, 2010 Report Share Публикувано Септември 7, 2010 Преди време имах същия проблем. Пуснах еверест и видях че видеокартата загрява. Смених вентилатора и всичко се оправи. Дано и при теб е така лесно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 8, 2010 Report Share Публикувано Септември 8, 2010 Защото ако не се лъжа microsoft преди време пуснаха някакъв ъпдайт който просто правеше нелегалният win7 да се растартира...Мисля, че си се заблудил. Поне аз никога не съм чувал за такова нещо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост