SURF_lady Публикувано Август 26, 2010 Report Share Публикувано Август 26, 2010 Здравейте,От скоро започнах да се интересувам и занимавам с Joomla. Имам нужда от помощ. Трябва ми галерия с front-end upload (т.е. да потребителите да могат да качват собствени снимки и картинки).Някой знае ли от къде мога да намеря добра или къде (освен googlе) да търся??Много ще ви Блгодарна и ще почерпя при първа възможност Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Август 27, 2010 Report Share Публикувано Август 27, 2010 ЗАПОВЯДАЙАз бих обърнал сериозно внимание на ТОЗИ САЙТ. Успех :-) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Август 27, 2010 Report Share Публикувано Август 27, 2010 Здравей,Разгледай Phoca Gallery - според мен върши добра работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Август 27, 2010 Report Share Публикувано Август 27, 2010 Слагай Phoca Gallery, върши чудна работа. ПС: Поздрави от Аляска ПС2: Поне ще се охладя от ВегасПС3: Не ходете в Солт Лейк, много е скукаПС4: Липсвате ми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост