bam-bam Публикувано Август 24, 2010 Report Share Публикувано Август 24, 2010 Проблема е, че ми изчезна една папка във която свалях торенти.Преди 2 дена закачих един торент и нещо се омаза и ПЦто спече и почна да забива.След рестарт и сканиране с разни програми за бед сектори се оказа, че диска си е здрав.За съжаление беше на ФАТ32, а диска е 200 гиги САТА.Предполагам нещо се е омазало фат таблицата и немога да видя въпросната папка, а в нея имам доста свалени неща.Опитах с няколко програми за рековър, но не ми изкарва нищо.Преди малко сканирах със една програмка и ми изкара някакви файлове с ироглифи ... предполагам развалените, но не ми дава да ги рековна да видя какви са.Питането ми е .. има ли начин с някаква програма да се оправи това мазало и да се види някак папката , най малко да видя какво имаше в нея и да си го сваля пак :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dudev851 Публикувано Август 24, 2010 Report Share Публикувано Август 24, 2010 Опита ли да я видиш с DOS-prompt (конзолата). Start -> Run... и пишеш "cmd" и ентер. Смятам, че знаеш какво имам предвид. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bam-bam Публикувано Август 24, 2010 Author Report Share Публикувано Август 24, 2010 Няма я.Забелязвам, че има един файл торенти .. както се казваше и папката .. можеби това е омазаната директория и ми го изписва като файл Продължавам да го мъча поне да видя какво имаше вътре, но не става. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dudev851 Публикувано Август 25, 2010 Report Share Публикувано Август 25, 2010 Хм... Преди това да не си си ъпдейтнал Adobe Reader, случайно или flash player. Трудно е да стане това омазване с фат таблицата, а пък папка да стане файл, поради объркване, е невъзможно, според мен. Но има зловредни програмки, които правят такива неща. Гадното е, че някои ги правят, известно време след като ги инсталираш (Чернобил е най-бруталния пример). RAID Reconstructor e например програма която може да ти свърши работа. С нея се възвръща загубена информация (изтрита например). Ако нямаш излишни пари да си я купиш можеш да потърсиш в някой тракер например. Значи, знам че администраторите и модераторите имат специално отношение към тракерите, просто искам да помогна. Има я в "www.thepiratebay.org". Но не съм я теглил от там и не гарантирам за произхода. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bam-bam Публикувано Август 25, 2010 Author Report Share Публикувано Август 25, 2010 Нищо не съм ъпдейтвал ... Сега ще пробвам с тая програмка The driver detected a controller error on \Device\Harddisk2\D. For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. Това е грешката дето бая е натрупала в систем евента. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dudev851 Публикувано Август 25, 2010 Report Share Публикувано Август 25, 2010 Поразрових се за тая грешка. Има доста инфо за нея. Разглеждал ли си? Но все различни решения са дадени. Огледай дали харда ти е мастър и CD-то ти е слейв, и ако е така, пробвай да смениш кабела, или слота, към който е закачен. После ако дава отново тази грешка, опитай да си инсталираш нов драйвер за контролера, направо за дъното ако е пакет, ако имаш диск. Ако и това не помогне огледай джъмперите, ако не си, дали са правилно поставени. Това съобщение в систем евента не е нормално. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Август 25, 2010 Report Share Публикувано Август 25, 2010 Ако досега не е имало проблеми с диска, според мен е излишно да се превключват джъмперите; това за кабелите е разумен съвет.bam-bam, покажи някаква информация за диска и дъното - производител, модел... напиши и температурите, при които работи в момента, да не би да прегрява електрониката; наиши и стойностите на захранващите напрежения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bam-bam Публикувано Август 25, 2010 Author Report Share Публикувано Август 25, 2010 Диска е Сийгейт 200 гиги САТА.Сам е на порта ... дъното е Епокс 8РДА+ПРО сокет А.Темпа е малко висок въпреки, че съм им сложил по едни перки отдолу да духат и пак е около 50+В момента диска си бачка като цяло .. проблема ми е да разбера какво имаше в папката и да си го сваля пак.На диска има други папки които са си ОК.КАто цяло при тестовете със разни програмки не показваше, че му има нещо.За това си мисля, че се е омазала нещо фат таблицата и не мога да си видя папката.Ако е до електроника имам диск близнак и мога да взема от него части .. но едва ли ще ми се появи папката Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Август 25, 2010 Report Share Публикувано Август 25, 2010 Искаш да видиш какви торенти си свалял? Ами освен да отвориш папката, където се съхраняват торент файловете. По подразбиране е скрита (ако не си задал друго място за съхранение) - Application data --> μTorrent. Напиши в Run: %appdata% --> OK (Enter) и ще се отвори папката. Вътре има папка μTorrent. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост