ozic Публикувано Август 23, 2010 Report Share Публикувано Август 23, 2010 Имам странене проблем с този известен сайт: когато се присъединя към някоя група не ми е показва в раздел Информация. Излизат само страниците, на които съм станал фен. Групите се губят, но ми отчита, че съм се присъединил. Също така когато харесам снимка или публикация на стената ми не излиза, че съм я харесал. Излиза само ако коментирам нещо или стана приятел с някого. От кои настройки се оправя това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Август 23, 2010 Report Share Публикувано Август 23, 2010 Проверявал ли си по-късно дали го е отчело, и за двете. За втория 'проблем' може да ти го изкарва по надолу, преди някой публикации на стената и разбира по-късно, не веднага. А за първото не знам дали просто трябва да се изчака или трябва да се барне нещо друго... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Август 23, 2010 Author Report Share Публикувано Август 23, 2010 Не ги вади даже след няколко дни. Това с групите ми е по-важно, другото не е такъв проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост