pranjev Публикувано Август 22, 2010 Report Share Публикувано Август 22, 2010 Здравейте, търся програма за видеоредактиране която има възможност за увеличаване и намаляване на контраст, яркост, наситеност на цвят на видеоклиповете. Основната ми цел е определени видеоклипове да мога да ги изсветля понеже са доста затъмнени, а други да мога да ги затъмня понеже са снимани на прекалено силна светлина.Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sergo75 Публикувано Август 22, 2010 Report Share Публикувано Август 22, 2010 Опитай това Any Video Converter Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pranjev Публикувано Август 22, 2010 Author Report Share Публикувано Август 22, 2010 Опитай това Any Video ConverterАко можеш малко по-подробно да обясниш къде се намират тези функции които на мен ми трябват и коя версия по-точно ги има тези опции, използвам тази версия: Any Video Converter Professional v3.0.6, ползвал съм и предишни версии и никъде до сега в тази програма не съм видял подобни опции Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
m0rgan Публикувано Август 22, 2010 Report Share Публикувано Август 22, 2010 VirtualDub трябва да има такива филтри, но не съм сигурен 100% .... иначе програмата е перфектна за видеообработка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sergo75 Публикувано Август 22, 2010 Report Share Публикувано Август 22, 2010 Ако можеш малко по-подробно да обясниш къде се намират тези функции които на мен ми трябват и коя версия по-точно ги има тези опции, използвам тази версия: Any Video Converter Professional v3.0.6, ползвал съм и предишни версии и никъде до сега в тази програма не съм видял подобни опции Заповядай Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост