Jump to content

Проблеми с гледане на филми и инсталиране на игри

Julko

Препоръчан пост

Преинсталирах Уиндоус ХР на скоро направих уж всичко както трябва,но като си пусна филм да гледам и започва да насича филма.Инсталирам ли някоя игра ми дава грешките от типа Send Error,Dont Send.Какво не правя както трябва?
Сподели другаде

Напиши основната информация за хардуера и операционната система.

Инсталирал ли си драйверите за дъното и видеокартата?

Инсталирал ли си някакви кодеци?

Сподели другаде

Да не би да насичат само HD филмите? Драйверите инсталирани ли са? Какви други програми са инсталирани? Сканирано ли е за зловреден код? Windows самоделка ли е?
Сподели другаде

Всякакъв филм насича.Драйвери ако говориш за видео картата са инсталирани.Какво да разбирам под това " Какви други програми са инсталирани" изцяло или определени?Сканирал съм го,но ако трябва ще го сканирам пак.И се извинявам,но не знам какво е самоделка.Ако може да ми се обясни ще съм благодарен.
Сподели другаде

Пробвай се да намериш най новия драйвър на видеокартата ти, при мен понякога е от това!

Не става с дравъра ми за картата от диска на компа, но с по нов става тръгват ми филмите и за player ти препоръчвам KMPlayer!

Сподели другаде

Пробвах със KMPlayer,но картината я изкарва зеленикава и размазана.Иначе използвам BSPlayer и само на този плеър ми изкарва картина,но това е че ми насича.Ще пробвам с драйверите дано е от това.А като слагах кодеците,трябва ли да правя някакви настройки по тях или просто давам само Next?И ако не е от драйверите за видео картата от какво може да е?Защото мисля,че ако беше от видеото щеше да показва и други дефекти.
Сподели другаде

Аз пак да питам, че не разбрах - драйверите за дъното инсталирани ли са?

За кодеци можеш да използваш тези (след като деинсталираш предишните), за да си сигурен, че не е там проблема.

Сподели другаде

Да,сложил съм драйвери за дъно,чипсет,видео карта,всичко.Ще пробвам кодеците и на Night_Raven,да видим дали е от кодеците.Само искам да разбера дали трябва да правя някакви настройки на кодеците като ги инсталирам или то всичко си го прави само?Въпросът ми е към Night_Raven и към тези които използват кодеците му и са доволни.
Сподели другаде

В общи линии няма нужда от настройки. Единствените такива са кои формати да се асоциират с Windows Media Player и в какъв режим да работи AC3Filter (2.0 или 5.1). Втората може да се промени от самия AC3Filter по всяко време след инсталацията. Могат да се правят и допълнителни настройки, но по подразбиране всичко трябва да си е наред.
Сподели другаде

Нямаше го този проблем преди преинсталацията.След нея се появи.Опитах какво ли не вече не става и това е.Давайте някакви идеи,че ми писна баща ми да ми пили на главата само.
Сподели другаде

Изтегли DDS и:

1) я стартирай;

2) изчакай да събере информацията си;

3) ще се появят 2 текстови файла, запази ги на удобно място (на работния плот например), архивирай ги и прикачи архива към коментара си.

Важно: ако имаш инсталирана антивирусна програма, е желателно да спреш временно резидентната й защита, за да не попречи евентуално на нормалната работа на DDS.

Сподели другаде

Добре,щом се прибера ще го направя,че сега съм в сервиза и не съм в нас.Надявам се програмката е напълно безопасна и няма как да навреди на компютъра,докато е изключена антивирусната програма.
Сподели другаде