Jump to content

Изключително странен проблем

parabelum

Препоръчан пост

Здравейте на всички. Днес се случи нещо адски странно с компютъра ми. Биткомета ми блокира. При опит да го отворя, той изобщо не реагираше, както и не отваряше/разпознаваше свалени отделно торент файлове. Същото се случи и с BS плейра ми, който пък ми показваше, че не разпознава отделните файлове, които се опитвах да отворя. В крайна сметка музиката или филмите тръгват, но ми излиза съобщение, че не са разпознати. Реших, че проблемът е в Биткомета, затова го изтрих и се опитах да сваля нов. За моя изненада обаче, компютъра ми отказва да сваля каквито и да е било файлове. При опит да сваля нещо ми излиза следното съобщение. C:/users/owner/appdata/local/temp could not be saved, because you cannot change the contents of the folder. Change the folder properties and try again, or try saving in different location. Пълен шах и мат. Забелязах, че ми е разместено разположението на някои от инструментите ми на тулбара. С Мозила съм и антивирусна Комодо. Съмнявам се за вирус, но скана не показва нищо. Възможност да свалям други програми както казах нямам, така че в момента си бия главата какво да правя. Всяка помощ и съвет са добре дошли.

P.S.

Току що се оказа, че нямам възможност да маркирам и пействам каквото и да е било в интернет????????

Сподели другаде

Изтегли live cd на dr.web от тук,запиши iso файла с nero или друга програма,като буутващо cd.Влез в BIOS и направи да чете първо от cd-то,и направи пълна проверка на системата.

Понеже си писал,че не можеш да теглиш нищо,това го направи на компа на някой приятел.

Сподели другаде

Проблемът е, че съм пълен лаик по отношение на някои от по-сложните манипулации. Ше опитам, но мисля, че става дума за сериозна „инфекция“. Днес до толкова се вбесих, че довечера вместо на стрелбището мисля да изпразня един пълнител в проклетия лаптоп. Както и да е, всичко добро момчета.
Сподели другаде