Jump to content

Как мога да ползвам безжичен интернет почасово

Препоръчан пост

Привет на всички!Мога ли да сложа на компютъра ми безжичен нет/домашен е/като при лаптопите-зареждам си с ваучер и си плащам реално за количество ползвана услуга един вид?!? Искам вече да плащам за нет за реално ползвано време-плащам на интернет доставчика 18лв.-вярно за цял месец нон стоп,но аз ползвам нета основно само събота и неделя!Има ли начин? :)
Сподели другаде

Нееееее.Май не обясних правилно!Питам има ли начин да се сложи устройство на настолното ми PC /като флашка/, което да е примерно заредено с нет за 10 часа и определена сума и го слагам само събота и неделя когато ползвам PC-то? :( Дали обясних добре?
Сподели другаде

Нееееее.Май не обясних правилно!Питам има ли начин да се сложи устройство на настолното ми PC /като флашка/, което да е примерно заредено с нет за 10 часа и определена сума и го слагам само събота и неделя когато ползвам PC-то? :( Дали обясних добре?

Чувал съм за подобни устройства, които обаче работят с трафик (MB), а не с часове. Но на дали ще ти е по изгодно от 18 лева. :)

Сподели другаде

Забрави...Такова няма.

И не се оплаквай... :punish: Аз давам по 30лв месечна такса за интернет....А скоростта е 4mbps... Aко беше 18лв...Щях да се радвам много.

Сподели другаде

... Аз давам по 30лв месечна такса за интернет....

Аз също плащам 30лв. на месец но скоростта ми е:

http://www.speedtest.net/result/923065874.png

Макар, че трябва да е 25!

Сподели другаде

Въпросът е принципен.Не става дума за 18-те лв.Със сигурност ако може този вариант да стане на домашно PC /като при лаптопите/ ще се плаща мн по-малко.Рових в нета по този въпрос и намирам неща, но май не е същото за което си мисля.

Към jjjjjk-/понеже ме плесваш/ :no: ама кабеларите са си обирджии!Как плащаме нет ние-за ползван период от време или за какво?

Ако има такава джаджа ще излезе по на сметка нета.

Сподели другаде