TONIKA Публикувано Август 19, 2010 Report Share Публикувано Август 19, 2010 Привет на всички!Мога ли да сложа на компютъра ми безжичен нет/домашен е/като при лаптопите-зареждам си с ваучер и си плащам реално за количество ползвана услуга един вид?!? Искам вече да плащам за нет за реално ползвано време-плащам на интернет доставчика 18лв.-вярно за цял месец нон стоп,но аз ползвам нета основно само събота и неделя!Има ли начин? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Август 19, 2010 Report Share Публикувано Август 19, 2010 Можеш да провериш при мобилните оператори, но се съмнявам да има тарифа за по-малко от 18 лв. на месец. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TONIKA Публикувано Август 19, 2010 Author Report Share Публикувано Август 19, 2010 Нееееее.Май не обясних правилно!Питам има ли начин да се сложи устройство на настолното ми PC /като флашка/, което да е примерно заредено с нет за 10 часа и определена сума и го слагам само събота и неделя когато ползвам PC-то? :( Дали обясних добре? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stivnnik Публикувано Август 21, 2010 Report Share Публикувано Август 21, 2010 Нееееее.Май не обясних правилно!Питам има ли начин да се сложи устройство на настолното ми PC /като флашка/, което да е примерно заредено с нет за 10 часа и определена сума и го слагам само събота и неделя когато ползвам PC-то? :( Дали обясних добре? Чувал съм за подобни устройства, които обаче работят с трафик (MB), а не с часове. Но на дали ще ти е по изгодно от 18 лева. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Август 21, 2010 Report Share Публикувано Август 21, 2010 Забрави...Такова няма.И не се оплаквай... Аз давам по 30лв месечна такса за интернет....А скоростта е 4mbps... Aко беше 18лв...Щях да се радвам много. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bako_ttv Публикувано Август 21, 2010 Report Share Публикувано Август 21, 2010 ... Аз давам по 30лв месечна такса за интернет.... Аз също плащам 30лв. на месец но скоростта ми е:http://www.speedtest.net/result/923065874.png Макар, че трябва да е 25! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TONIKA Публикувано Август 22, 2010 Author Report Share Публикувано Август 22, 2010 Въпросът е принципен.Не става дума за 18-те лв.Със сигурност ако може този вариант да стане на домашно PC /като при лаптопите/ ще се плаща мн по-малко.Рових в нета по този въпрос и намирам неща, но май не е същото за което си мисля. Към jjjjjk-/понеже ме плесваш/ ама кабеларите са си обирджии!Как плащаме нет ние-за ползван период от време или за какво? Ако има такава джаджа ще излезе по на сметка нета. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост