ozic Публикувано Август 20, 2010 Author Report Share Публикувано Август 20, 2010 Пак не става! Ето снимка от Таск Менажера. Когато искам да спра процесите с червено ми изпизва, че операцията е невъзможна. Ето и снимка от таскбара. Иконата с човечето не може да се махне, не може да се премести, ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Август 20, 2010 Report Share Публикувано Август 20, 2010 Process Hacker ама гаранция йок. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Август 20, 2010 Report Share Публикувано Август 20, 2010 Може да се пробва убиване на процесите с KillBox. Стартираш програмата; натискаш Processes>>; маркираш кутииките на процесите, които искаш да спреш и даваш End Task. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Август 20, 2010 Author Report Share Публикувано Август 20, 2010 Killbox не ми тръгва: С Process Hackers също не ми дава да изтрия файловете :(. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Август 20, 2010 Report Share Публикувано Август 20, 2010 Killbox не ми тръгва: С Process Hackers също не ми дава да изтрия файловете :(.Ами освен да изтриеш програмата по грубия начин и след това да почистиш регистрите друго не се сещам.П.С. Това човече - икона на програмата ли е ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Август 20, 2010 Author Report Share Публикувано Август 20, 2010 Да, но не мога да е намеря в регистрите :(. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Август 20, 2010 Report Share Публикувано Август 20, 2010 Сигурен ли си, че стартираш KillBox като аминистратор? Гледам, че се бориш тук на 2 фронта (имаш и проблеми с акаунтите) и може за това да не иска програмата да се стартира. Добавено: Под Safe mode, пробва ли дали въпросните процеси пак се стартират и изобщо деинсталиране на програмата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Август 20, 2010 Author Report Share Публикувано Август 20, 2010 Не знам как, но стана. Иконката се махна, програмата е изтрих, потърсих за "остатъци", но не мога да намеря. Доволен съм. Благодаря . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Август 20, 2010 Report Share Публикувано Август 20, 2010 Обясни просто какво направи. Може да бъде полезно.Изтрил си програмата в буквалния смисъл, без деинсталация? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Август 20, 2010 Author Report Share Публикувано Август 20, 2010 Първо махнах някаква част от нея с Your Uninstaller. После последвах съвета на Night_Raven и програмата дадена от него. След това почистих лаптопа с CCleaner и накрая с Killbox спрях процеса. Рестартирах и всичко си беше наред. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост