nakata Публикувано Юни 14, 2006 Report Share Публикувано Юни 14, 2006 (Редактиран) Незнам дали има такова чудо, да ми свърши добра работа. Та значи искам да изрежа кадри от няколко клипа и да ги зглобя в един. Също да мога да изрежа музика от няколко песни и да я зглобя в една песен. И песента да я зглобя с направения клип. Ако има такава програма моля. Редактиран Юни 14, 2006 от nakata Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юни 14, 2006 Report Share Публикувано Юни 14, 2006 Незнам дали има такова чудо, да ми свърши добра работа. Та значи искам да изрежа кадри от няколко клипа и да ги зглобя в един. Също да мога да изрежа музика от няколко песни и да я зглобя в една песен. И песента да я зглобя с направения клип. Ако има такава програма моля. Здравей!Да ти кажа не съм правила подобно нещо.От програмите които ползвам, за сглобяване на клипа от различни части бих използвала virtualdub,а за сглобяването на части от различна музика audasity.Незнам обаче как и дали може да стане сглобяването на двете части- видео и музика в една.Предполагам, че би трябвало да става с някоя програма за обработка на видео клипове правени с камера например, но тъй като не ползвам такава не мога да кажа. Нека се произнесе някой, който има опит в тази насока.Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юни 14, 2006 Report Share Публикувано Юни 14, 2006 На първо време можеш да погледнеш програмите тук - http://www.softvisia.com/download.php?list.3 Иначе бих ти препоръчал VirtualDub за обработка на видео. За аудио отдавна не съм работил, така че нека някой друг да сподели. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nakata Публикувано Юни 14, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 14, 2006 Добре ще е някоя програма да е поне на Руски, че много трудно ще се оправя. Е ще се оправя но с много мъки и много бавно. Или ако има такава с ръководство за нея още по добре. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 14, 2006 Report Share Публикувано Юни 14, 2006 Windows movie maker ( за обработка на клипчета )FruityLoops Studio ( много добра програма за обработка на звука )pinnacle video studio ( за обработка на клипа ... добричка е )Тези ми попаднаха само като имена ..... незнам точно каква им е функцията Cyberlink Power DirectorUlead Video StudioSoundForge Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юни 14, 2006 Report Share Публикувано Юни 14, 2006 Добре ще е някоя програма да е поне на Руски, че много трудно ще се оправя. Е ще се оправя но с много мъки и много бавно. Или ако има такава с ръководство за нея още по добре. За обработка на видео, ако ползваш virtualdub има ръководство. Виж тук: http://www.softvisia.com/forums/index.php?showtopic=585 За обработка на музика, ако ползваш audasity- програмата е безплатна и е на български. сваляне и инфо тук Но незнам дали ще можеш да комбинираш двете направени неща в едно- нали това искаш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Юни 14, 2006 Report Share Публикувано Юни 14, 2006 Незнам дали има такова чудо, да ми свърши добра работа. Та значи искам да изрежа кадри от няколко клипа и да ги зглобя в един. Също да мога да изрежа музика от няколко песни и да я зглобя в една песен. И песента да я зглобя с направения клип. Ако има такава програма моля. Windows movie maker ( за обработка на клипчета )FruityLoops Studio ( много добра програма за обработка на звука )pinnacle video studio ( за обработка на клипа ... добричка е )Тези ми попаднаха само като имена ..... незнам точно каква им е функцията Cyberlink Power DirectorUlead Video StudioSoundForge Според мен чуденса работа ще ти свърши програмата която ти е преложил Ivan Windows movie maker . С нея може например да сложиш ена песен да я изрешеш после да спожиш друга и пак да я изрежеш и накрая да я съединиш.Същото се однася и за клиповете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
devil_may_cry Публикувано Септември 30, 2006 Report Share Публикувано Септември 30, 2006 (Редактиран) Ако искаш да правиш тъй наречените AMV - та ти трябва Sony Vegas Video или нещо подобно. Аз използвам Sony Vegas Video 4.0 - както се сещаш за видео формати Свалих си 6 ама имаше бъг. Ако си намериш 5.0... Знам че тя е най - добра.. Така съм чувал... Sound Forge 7.0 или 8.0 е за аудиото. С нея даже можеш да отделяш аудиото от видеото на даден клип. Но мисля че Sony Vegas Video ще ти свърши работа. Acustica също я бива за аудио... Имам и DJ Traktor ама не съм я ползвал. Доста е сложничка така като я гледам, поне за мен де... Windows Movie Maker също я бива ама е по - проста и няма толкова ефекти както вегас видео. В началото само нея ползвах, но доста бързо дава бъгове. Иначе с нея също могат да се режат Mp3 файлове. :bye1: Редактиран Септември 30, 2006 от devil_may_cry Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Декември 16, 2006 Report Share Публикувано Декември 16, 2006 (Редактиран) Може ли някой да ми каже програма, с която да сглобявам снимки в клип. Благодаря предварително.PICASA2 прави това, което искаш. Виж дали говорим за едно и също Редактиран Декември 16, 2006 от Pantockrator Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bl3ss3r Публикувано Декември 26, 2006 Report Share Публикувано Декември 26, 2006 Здравейте, Чесно казано, аз много обичам да си правя такива неща и до сега винаги съм ползвал Windows Movie Maker и Virtual DJ (това е най-простотата програма, която съм срещал и най-оптималната м/у функции и простота ) На мен този "екип" ми върши перфектна работа! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plam3n4o Публикувано Май 31, 2009 Report Share Публикувано Май 31, 2009 Аз имам малко по различен проблем, а той е... Снимам с gsm-a ми клипове и после ги качвам на компютъра но клиповете са настрани и трябва да си въртя главата(също и не мога да ги качвам като са така). Има ли някакви програми за въртене на клипове във такъв формат 3G2 File Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sao Публикувано Юни 11, 2009 Report Share Публикувано Юни 11, 2009 Най–лесно и най–бързо е с VirtualDJ. Съвсем лесна за тази цел Kaкто каза bl3ss3r Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ogunche Публикувано Август 11, 2009 Report Share Публикувано Август 11, 2009 И песента да я зглобя с направения клип. Ако има такава програма моля. И аз търся някаква такава програма с която да може да се вгради звук в видео, някой ако знае моля Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tarantula Публикувано Ноември 7, 2009 Report Share Публикувано Ноември 7, 2009 аз търся програма за клипове,имам Windows Movie Maker но тя като пиша и забива абе и изобщо много забива а на Sony Vegas не и разбирам,моля ви споделете някаква програма да си изтегля да прая видео клип Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 7, 2009 Report Share Публикувано Ноември 7, 2009 Можеш да опиташ Video Edit Magic или Corel Video Studio. А Windows Movie Maker забива основно заради калпави кодеци, не заради друго. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост