kraaasi76 Публикувано Август 17, 2010 Report Share Публикувано Август 17, 2010 Здравейте,имам проблем с юсб портовете на стария ми компютър ,от всичките портове ми работят само 2 ,какво е нужно да се направи в този случей.Четох доста информация свързана с този проблем и накрая се омотах и реших да се допитам до компетентните за да не оплескам на синковеца компютъра,със уиндоус хп сп3 ,а това е дънната платка http://www.unicoms.net/pricelistinfo_view.php?mode=thumb&id=7148 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Август 17, 2010 Report Share Публикувано Август 17, 2010 Кажи кои два порта не работят и дали някога са работили тези портове.Инсталирани ли са драйверите за дъното? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kraaasi76 Публикувано Август 17, 2010 Author Report Share Публикувано Август 17, 2010 общо имам 6(пише че са 10 ,но не ги знам къде са)отзад имам 4 -два от тях работят ,отпред имам 2 и те не работят.Като го купих компютъра преди 33 месеца всичко си работеше (6-те порта)Да,всички драйвери са инсталирани,като копувах компа ми дадоха диск с драйвери за хп на дъното Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Август 17, 2010 Report Share Публикувано Август 17, 2010 Кои два от задните портове не работят (подозирам, че не работят тези отдолу)?Ако имаш късмет, портовете отпред ще заработят, ако преместиш кабела им в друг куплунг (на дъното имаш три такива). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kraaasi76 Публикувано Август 17, 2010 Author Report Share Публикувано Август 17, 2010 двата отзад които работят са по диагонал,за да заработят всички портове какво е нужно да се направи,можеш ли да ми обясниш и без това компа не е в гаранция вече мога да махам капаците и да местя кабели по указаните вас мерки Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Август 17, 2010 Report Share Публикувано Август 17, 2010 За портовете отзад не мога да помогна; за предните - можеш да отвориш кутията и да преместиш техния кабел на друг куплунг. На дънната платка разполагаш с общо 3 такива куплунзи, можеш да ги изпробваш.Ако се затрудняваш - провери си упътването към дъното, описани са начините за свързването на USB портовете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kraaasi76 Публикувано Август 17, 2010 Author Report Share Публикувано Август 17, 2010 мерси за съдействието ,ще се опитам да се справя сам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост