tedinka82 Публикувано Август 16, 2010 Report Share Публикувано Август 16, 2010 здравейте,имам проблем с субтитрите независимо от плеъра даже и на някой от абонатите ми в скайп изписва така,незнам какво е станало надявам се да ми помогнете Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 16, 2010 Report Share Публикувано Август 16, 2010 Регионалните настройки както в тази тема ли са? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tedinka82 Публикувано Август 16, 2010 Author Report Share Публикувано Август 16, 2010 неможах да снимам субтитрите на плеъра но буквите сас същите както на скайпа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tedinka82 Публикувано Август 16, 2010 Author Report Share Публикувано Август 16, 2010 да обаче на advased като дам български и му давам apply и ми иска диск а аз нямам такъв и до сега никога не съм имала проблеми с езика върнах и системата но без резултат спазих всички стъпки от темата тук в форума но..... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 16, 2010 Report Share Публикувано Август 16, 2010 Ще трябва да си набавиш диск при това положение. Занапред не си инсталирай разни оптимизирани и орязани версии на Windows (т.нар. самоделки). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост