mimoza.r Публикувано Август 16, 2010 Report Share Публикувано Август 16, 2010 Операционната система е Windows 7 Ultimate на лаптоп Asus x55 В Device Manager-а показва липсващи драйвери (неизвестни) ? И с десен клик ъпдейт на драйвери не ги открива като почне да търси дори и в интернет?! Ето снимка на проблема: http://store.picbg.net/thumb/08/E0/18ac20199f8a08e0.jpg Странното е ,че всичко работи безпроблемно?! Единственото което забелязахме с приятелката ми (лаптопа е нейн и тя е в Америка / Денвър) е като говорим по скайпа и тя ме чува перфектно а аз нея много слабо (а при мен звука е усилен усилен на Мах)! Проверих през Team Viewer настройките на звука и всички са и на Мах усилени при нея (даже и тия на скайпа)! Въпроса ми е: Има ли начин да се разбере за какво са липсващите драйвери? Надявам се да ми дадете препоръки, насоки и съвети какво може да се направи в случая понеже е доста трудно от такова разстояние да и помагам, но с това не успявам да се справя и за това се обръщам към вас! Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 16, 2010 Report Share Публикувано Август 16, 2010 Опитай с този. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост