Didko B@ndidko Публикувано Юни 14, 2006 Report Share Публикувано Юни 14, 2006 Представям ви едно кратко ръководство за работа с програмата Auto CAD. Ръководството съдържа следните уроци: 1. Въведение2. Преди да започнем работа с Auto CAD3. Запознаване с програмата Auto CAD4. Координатна система. Видове координати. Въвеждане на координати.5. Приложение на бутоните от лентата за състояние6. Използване на лупи (zoom) в Auto CAD 7. Основни методи за чертане Сваляне: Ръководство за работа с Auto CAD - първа част Надявам се, че всички сте се справили успешно и можем да продължим с РЕДАКЦИОННИТЕ КОМАНДИ – MODIFY. В тази част от ръководството излагам някои изпитани в собствената ми практика препоръки относно възможностите за подобрения върху чертежите и проектите, извън автоматично заложените в Auto CAD. Сваляне: Ръководство за работа с Auto CAD - втора част Надявам се, че помагалото ще ви е от полза! Всички права върху ръководството и картинките в него са запазени от автора!Ръководството е публикувано със съгласието на Румяна Петкова. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юни 14, 2006 Report Share Публикувано Юни 14, 2006 Поздравления! Не съм се занимавала с тази програма и може би няма да ми се наложи, но със сигурност ще е от полза за много хора тъй като програмата е ужасно сложна.Имам само едно предложение и молба- качи частите за сваляне и другаде, защото знаеш, че в рапида има ограничен живот. Би било жалко да загубим възможността да се радваме на ръководствата след време.Още веднъж- поздравления! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 14, 2006 Report Share Публикувано Юни 14, 2006 Поздравления! Не съм се занимавала с тази програма и може би няма да ми се наложи, но със сигурност ще е от полза за много хора тъй като програмата е ужасно сложна.Имам само едно предложение и молба- качи частите за сваляне и другаде, защото знаеш, че в рапида има ограничен живот. Би било жалко да загубим възможността да се радваме на ръководствата след време.Още веднъж- поздравления! HyperuploadМаксимум Размер на файла: 10MBЛимит за Сваляне: Без лимитЖивот на файла: Без лимитАдрес: http://www.hyperupload.com Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юни 14, 2006 Report Share Публикувано Юни 14, 2006 Файловете са качени на нашето FTP, така че няма да се загубят. Линковете бяха подменени от Дидко. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Didko B@ndidko Публикувано Юни 14, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 14, 2006 Ръководствата са качени вече на сървъра на сайта.Огромни благодарности на Милен за своевременната му реакция по качването на материалите! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
angel4o_ Публикувано Февруари 12, 2009 Report Share Публикувано Февруари 12, 2009 Имах това ръководство,но по ред причини не можах да му се порадвам!Така че ще ВИ бъда много задължен ако ми помогнета пак да си го сваля! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 12, 2009 Report Share Публикувано Февруари 12, 2009 И къде точно е проблемът със свалянето, че ти е нужна помощ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
angel4o_ Публикувано Февруари 12, 2009 Report Share Публикувано Февруари 12, 2009 Не можах да разбера къде е...Факт е,че не можах да отворя линкът който е даден тук във форума,а това което изтеглих директно от тук се оказа повреден файл.Малко се срамувам да го призная но не съм твърде в час с компютрите и ползването на интернет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 12, 2009 Report Share Публикувано Февруари 12, 2009 Линковете са "Ръководство за работа с Auto CAD - първа част" и "Ръководство за работа с Auto CAD - втора част". Кликаш върху всеки от тях и си сваляш архивите. След това разархивираш намиращите се в тях файлове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
angel4o_ Публикувано Февруари 13, 2009 Report Share Публикувано Февруари 13, 2009 Да.Така направих миналия път.Сега също,само че по някакжа причина не можах да отворя разархувираните фаилове.Допускам че проблемът е при мен,нещо във врузка с антивирусната програма...Сега ще я махна и ще опитам пак! Изкарва ми грешка..."uanble to load graphics conversion filter"Явно ми липсва нещо обаче не знам какво! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 13, 2009 Report Share Публикувано Февруари 13, 2009 По-скоро ти липсва част от Microsoft Office. Опитай да отвориш документите у някой познат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mavro Публикувано Август 23, 2010 Report Share Публикувано Август 23, 2010 Използвам тази тема,защото не можах да открия друга подобна. Въпросът ми е следния: Как мога с AutoCad 2006 да променям цветовете на фасадите на еднофамилна къща от снимка във формат JPG. От Weber ми предоставиха файл с техните цветове на мазилки,който го копирах в Инсталационната директория на AUTOCAD ..support\color. Цветовете се появявиха в AUTOCAD color books като : weber color.Оттук нататък нищо не ми е ясно.Моля,някой желаещ да ми обясни как да процедирам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SJEFANA Публикувано Септември 2, 2010 Report Share Публикувано Септември 2, 2010 Здравейте.Регистрирах се специално заради успешното ръководство по Ауто Кад,пуснато от Didko B@NDITKO. Като допълнение искам да ви представя още едно ръководство , но тъй като е 16.5MB и не мога да го прикача ви давам следният линк за сваляне: http://dox.bg/files/dw?a=aa271efc69 УСПЕХ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост