Jump to content

Търся програма за влизане в чужд компютър

Препоръчан пост

Търся някъква програма с която да получа достъп до друг компютър от които да си прехвърля няколко файла.Без реално Ip съм.BTC ADSL.Компютърът е на една приятелка.Всъшност искам да си прехвърля част от хронологията и в скъпе.Имам и паролата на скъпе но не ми излиза старата хронология за това искам да се добера до нея по този начин.Четох за доста програми но почти навсякъде се иска рално ip или потвърждение от другия компютър че ми дава достъп.Има ли вариант без да ми разресахва другия компютър или поне да не е толкова видно и разбираемо.Примерно да пратя някакъв файл тя да го отвори и вече да имам достъп.Моля помагаите.Не го правя с някаква злонамерена цел,просто искам да разбера дали съм мамен.Благодаря предварително!
Сподели другаде

Търся някъква програма с която да получа достъп до друг компютър от които да си прехвърля няколко файла.Без реално Ip съм.BTC ADSL.Компютърът е на една приятелка.Всъшност искам да си прехвърля част от хронологията и в скъпе.Имам и паролата на скъпе но не ми излиза старата хронология за това искам да се добера до нея по този начин.Четох за доста програми но почти навсякъде се иска рално ip или потвърждение от другия компютър че ми дава достъп.Има ли вариант без да ми разресахва другия компютър или поне да не е толкова видно и разбираемо.Примерно да пратя някакъв файл тя да го отвори и вече да имам достъп.Моля помагаите.Не го правя с някаква злонамерена цел,просто искам да разбера дали съм мамен.Благодаря предварително!

Искаш без тя да разбере да й влезеш в PC-то?!Ако е така тука няма да получиш помощ за това..точно и ясно(нищо лично-правилата са такива),но ако искаш с нейното знание има програма TeamViewer инсталираш искаш ID и pass от приятелката и получаваш достъп до PC-й.

daka една връзка се гради на доверие и любов.Това ,че искаш такава помощ от нас показваш колко много я обичаш и имаш доверие.

Сподели другаде

Знам че една връзка се гради с доверие и лювов но те трябва да бъдат взаимни и така не мисля че тук е мястото да пишем за това.Просто желая да разбера дали тя не флиртува с някои по Skype или по лошо да ми кръшка с него.
Сподели другаде

Искам да го направя по този начиз за да не разбере тя.Сетих се за това защото бях чувал за нещо подобно и знам че е възможно.На никoй нищо лошо няма да сторя какво ви пречи да ми помогнете.
Сподели другаде

Искам да го направя по този начиз за да не разбере тя.Сетих се за това защото бях чувал за нещо подобно и знам че е възможно.На никoй нищо лошо няма да сторя какво ви пречи да ми помогнете.

Напротив пречи ни,някой ден могат и за тебе да поискат такава "справка" ти как би се почувствал тогава ако някой проникне в PC-то ти по този начин?Какво ще стане като разбереш,че човека които е получил достъп до данните ти е получил помощ в SoftVisia.com за това?Мисли момче!Ти казваш,че нищо лошо няма да направиш само дето ще проникнеш нелегално в нечий pc и ще си прехвърлиш малко хронология и какво друго бог знае.Ако получиш помощ и се разбере за това ще останеш без приятелка 100% и за капак и форума може да пострада.

Сподели другаде

Уффф. Или помагате или си биете камшика и не пишете. Един прост въпрос ви е задал човека...ако не можете или не искате (100% е първото), казвате НЕ. Как може да си позволявате, да му давате акъл кое, как, защо да прави. Това не е лична драма или калдата. Ако има отделна тема ''ИЗПОВЕДИ'' бих го разбрал.

до автора на темата - съмнявам се да има готова програма, която просто ей така, ще ''хаква''. Предполагам, че това ще са набор от инструменти, с които се прави пробива и то в ръцете на човек, който е меко казано с огромни познания в областта. Дори се съмнявам в България да има такива ''хакери''. То ако така лесно стават тези неща...

Сподели другаде