achov Публикувано Август 14, 2010 Report Share Публикувано Август 14, 2010 Здравейте съфорумници.От около 1 месец компютъра ми прави проблеми.Бях с Windows 7 и един ден компютъра просто се изгаси и повече не можа да потегли операционната система.Наложи се да върна Windows XP . От тогава компютъра ми се гасеше, само когато го натоваря с игра, или нещо по тежко. " КОМПЮТЪРНА КОНФИГУРАЦИЯ • CPU AMD ATHLON II X2 215 2x2.7GHz 1MB CACHE • RAM 3GB DDR2 • HDD 500 GB SAMSUNG SATA II • VGA ATI HD 4350 512 MB DVI FULL HD 1080p • DVD RW DUAL LAYER • NVIDIA 6150 S.AM2 DUAL DDR2 • CASE ATX 6330 400W • 6 CHANNEL HD AUDIO • LAN ON BOARD 10/100 • " Качвам и screen на тепмературите и волтажа на захранването и бих искал да ви помоля да ме упътите какво да направя. http://img829.imageshack.us/img829/4877/asdqf.jpg С уважение: В.Ачов ЕДИТ: Чак сега забелязах температурата на видео картата...предполагам е голяма? ЕДИТ2: Може ли да е от драйвърите на видеото? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Август 14, 2010 Report Share Публикувано Август 14, 2010 Температурата на видео картата е висока. Едва ли е от драйверите, по-скоро не се охлажда добре.Видео картата с активно охлаждане ли е (има ли вентилатор)? Ако няма, добре е да помислиш за поставянето на вентилатор, който да я охлажда; ако нямаш вентилатори, които да въвеждат студен мъздух в кутията на компютъра (обикновено се поставят зад предния капак и/или на дъното) и да извеждат топлия въздух (обикновено се поставят на задния и/или горния капак) - сега е моментът да помислиш за това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост