lurgen Публикувано Август 14, 2010 Report Share Публикувано Август 14, 2010 Здравейте.Бях си изтеглил една програма и като я отворих ми показа error.След това си изключих компютъра и като го включих ми се показа същия error.Кажете как да махна error-a и сканирах с програмите Malwarebytes' Anti-Malware и SUPERAntiSpyware.Моля ви помогнете ми! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Август 14, 2010 Report Share Публикувано Август 14, 2010 1. Дай логовете от MBAM и SAS (архивирай ги и ги прикачи към коментара си, или пейстни съдържанието им)2. Направи скрииншот на грешката, която ти излиза и го прикачи към коментара си или го качи на хостинг и дай линк. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lurgen Публикувано Август 14, 2010 Author Report Share Публикувано Август 14, 2010 1.Антивирусните не откриха вируси2.Ето картинка: http://img838.imageshack.us/img838/918/errora.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Август 14, 2010 Report Share Публикувано Август 14, 2010 1. За тази ли програма става въпрос?2. Само при стартиране на Windows ли се появява съобщението за грешка? Можеш да провериш в Startup-а, дали не е зареден неин процес (за стартиране с Windows): Start => Run => msconfig => Избираш табът Startup и ако видиш в прозорчето компонент на програмата - махаш отметката срещу него. Потвърждаваш и при подкана за рестарт на компютъра, се съгласи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
melmak Публикувано Август 14, 2010 Report Share Публикувано Август 14, 2010 Няма нищо лошо, ако вируса има ерор . Обаче, едва ли е този случая. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост