Julko Публикувано Август 20, 2010 Author Report Share Публикувано Август 20, 2010 Беше стартирана от виртуално устройство.Инсталирах я със Daemon Tools,но точно по време на инсталацията забиваше на въпросния файл.А като я копирах от моя на неговия компютър се копира абсолютно всичко и играта тръгна.След това не съм пробвал да я инсталирам тъй като вече бе инсталирана на моето PC и прехвърлена на другото. П.П. Баща ми е почнал да я инсталира аз докато не съм бил на компютъра и като се е инсталирала на моя компютър антивирусната показала,че има вирус във папката на играта и умния ми баща не кликнал да премахме вируса,ами я спрял направил си както трябва да е играта за да тръгне и после пак пуснал антивирусната ми и аз като седнах гледам антивирусната не спира да пищи и сканирах първо със SUPERAntiSpyware Free Edition после със Malwarebytes' Anti-Malware и наркая с антивирусната.Слава Богу програмите и антивирусната са премахнали всички вируси. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост