krasimirson Публикувано Август 13, 2010 Report Share Публикувано Август 13, 2010 Здравейте! От може би половин година имам проблем с бултота на лаптопа ми. Когато се опитвам да свържа телефона с бултота ми излиза прозорец на който пише "Bluetooth device not found. Please verify that your Bluetooth device is properly connected and turned on. или "ERROR: Unable to start the bluetooth stack service.", а помня, че в началото всичко си беше наред. Благодаря за вниманието, чакам отговори. btw, конфигурацията на бултота: http://prikachi.com/images/284/2420284z.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 16, 2010 Report Share Публикувано Август 16, 2010 Малко общ съвет, но понякога работи: деинсталирай драйвера за Bluetooth, рестартирай системата и инсталирай последната версия от сайта на производителя на лаптопа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
krasimirson Публикувано Август 18, 2010 Author Report Share Публикувано Август 18, 2010 Би ли ми обяснил къде по-точно се намира този драйвер? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 18, 2010 Report Share Публикувано Август 18, 2010 Деинсталацията трябва да е в аплета за премахване на програми Add or remove programs в контролния панел. Новият драйвер можеш да си го свалиш от сайта на Acer. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
krasimirson Публикувано Август 18, 2010 Author Report Share Публикувано Август 18, 2010 Извинявам се, но ще ми дадеш ли директен линк за теглене на драйвера, защото не мога да се оправя със сайта на Acer. Аcer Аspire 5738g е моделът. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 18, 2010 Report Share Публикувано Август 18, 2010 Опитай с този драйвер. Отвори страницата, кликни бутон Free Download малко надолу в лявата част на страницата, изчакай 60 секунди и отново кликни Free Download. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
krasimirson Публикувано Август 18, 2010 Author Report Share Публикувано Август 18, 2010 Жалко, не става... Мерси за помощта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
m0rgan Публикувано Август 19, 2010 Report Share Публикувано Август 19, 2010 ето го драйвъра от официалния сайт на acer директен линк ( 102.6 МВ ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
krasimirson Публикувано Август 19, 2010 Author Report Share Публикувано Август 19, 2010 Благодаря, вече всичко е наред. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост