Jump to content

Дъждът слушаше Стинг в Несебър

Препоръчан пост

On and on the rain will fall

Like tears from a star like tears from a star

On and on the rain will say

How fragile we are how fragile we are

"Fragile"

Можете ли да ми дадете логично обяснение за един метеорологичен факт – цяла България се дави в дъждове, небето над Несебър се мръщи, светкавици бляскат далече в морето, а първата капка дъжд пада след третия бис на Стинг и финалните акорди на „Fragile“...

Аз не мога, но знам, че не съм единствен – около 20 хиляди се насладиха на неповторимите вокали на една от легендите на световната музика, а дъждът само им подсказа, че дори и неописуемо красивите неща свършват.

Иначе втората визита на бившия вокал на „Police“ бе предхождана от гласът на неговия наследник – Джо Съмнър, солокитарист и вокал на „Fiction Planе“, подгря тълпата точно в 20:00 часа заедно с момчетата от своята група.

Час по-късно деветте цветни прожектора станаха фон зад британския певец, който освен баса си, бе взел на сцената и изключителния барабанист Ейб Лабориъл-младши, както и двама китаристи - Доминик Милър и Лайл Уъркман.

Четиримата изпълниха няколко от най-добрите песни на Стинг, както от периода му като вокал на „Police“, така и от последвалата му солова кариера, като естествено най-ентусиазирано бяха посрещнати вечните хитове на 54-годишния певец – "Roxanne", "Fiedls of Gold", "Shape of My Heart", "Englishman in New York", „Desert Rose“.

Три пъти музикантите се връщаха под бурните аплодисменти на публиката, а легендарната звезда върна жеста, като неведнъж благодари на феновете и се опита да си поговори с тях на развален български.

Още вечерта след края на концерта в Несебър, Стинг отлетя за Истанбул, където е следващата спирка от турнето му "Broken music" по едноименната му автобиография.

Мнение за Dnes.bg

Сподели другаде

Изключително много ме яд, че го пропуснах. Стинг ми е един от фаворитите в плейлиста. Безобразие беше, че не се организирах.....вярвам че е било точно така както е описано..... :pissed:

НО Depeche няма да ги изпусна за нищо на света :thumbsup:

Сподели другаде

Изключително много ме яд, че го пропуснах. Стинг ми е един от фаворитите в плейлиста. Безобразие беше, че не се организирах.....вярвам че е било точно така както е описано..... :pissed:

НО Depeche няма да ги изпусна за нищо на света :thumbsup:

Ами и аз съм така...И аз същото мисля

Сподели другаде

Това не можах да го разбер-а :( в смисъл Dnes.bg са ти открадна ли текст-а?

Извинявам се просто вече съм малко изкривен покрай скорошните събития :-(.

Сподели другаде

Много далече, начи, а за отпуска е рано. Стинг ми е от любимците.

Да и аз не мога да разбера точно каква беше идеята да е в Несебър, когато не е сезона на отпуските, и да е в понеделник.... :crosseyes1: все пак, работещите хора са по градовете, не са на море...още... :lookaround:

Сподели другаде

Да и аз не мога да разбера точно каква беше идеята да е в Несебър, когато не е сезона на отпуските, и да е в понеделник.... :crosseyes1: все пак, работещите хора са по градовете, не са на море...още... :lookaround:

Именно. :'(

Сподели другаде

Това не можах да го разбер-а :( в смисъл Dnes.bg са ти открадна ли текст-а?

Извинявам се просто вече съм малко изкривен покрай скорошните събития :-(.

Може би лошо се изразих ( то има и линк де ) но, това е мнение дадено от читател на Dnes.bg, като коментар на концерта.

Сигурно е "Мнение НА Dnes.bg"

Tragedy почти уцели :peace:

Редактиран от Shak
Сподели другаде

Разказаха ми за концерта, колкото да ме ядосат, наистина е било великолепно.

И аз обаче се чудя що за организация - по това време, там, още повече, в понеделник ... а в петък на същото място ще е концерта и на 50 cent - меломаните кога да работят :unsure:

Сподели другаде