vesodimov Публикувано Август 11, 2010 Report Share Публикувано Август 11, 2010 Имам РРРОЕ връзка към дставчика / име + парола /. Кабелът е боднат в модема. Интернет има и по кабел и WiFi. С реално ИП съм. Но като си напиша ИП - то ми излиза страницата на рутера. Същото излиза и като напиша 192.168.1.1 или пък 127.0.0.1. Къде и какви настройки да направя, че като напиша статичното си ИП да се показва моя комп / пуснал съм Apache, PHP и MySQL и съм сложил index.html където трябва / ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Август 12, 2010 Report Share Публикувано Август 12, 2010 Имам РРРОЕ връзка към дставчика / име + парола /. Кабелът е боднат в модема. Интернет има и по кабел и WiFi. С реално ИП съм. Но като си напиша ИП - то ми излиза страницата на рутера. Същото излиза и като напиша 192.168.1.1 или пък 127.0.0.1. Къде и какви настройки да направя, че като напиша статичното си ИП да се показва моя комп / пуснал съм Apache, PHP и MySQL и съм сложил index.html където трябва / ?Aми пренасочи даден порт към към твоят компютър-Port Forwarding или ползвай DMZ. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост