jiktak Публикувано Август 10, 2010 Report Share Публикувано Август 10, 2010 Здравейте, имам странен проблем след преинсталация на XP с Windows 7. Инсталирах Офис 2003 и като цъкна на празен екран, да създам нов Word документ, не ми излиза в менюто.Пробвах, като преинсталирам Офиса 2003, но отново не ми, излизаИзлизат ми, другите офис програми - Power Point, Excel...а, Word-а, го няма...С Windows 7 Ultimate /64-бит/ съм.Може ли, да ми помогнете?Благодаря Ви , предварително!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ijcv Публикувано Август 10, 2010 Report Share Публикувано Август 10, 2010 Еми исталирай 32 битовата7ца иняма да има проблеми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Август 10, 2010 Report Share Публикувано Август 10, 2010 Не е в това причината, че е 64-битов Windows 7. И аз имам такъв и при него нямам описания проблем с Microsoft Word. Инсталирал съм обаче и Microsoft Office 2003 SP3, но едва ли от липсата му ще е проблема. Все пак чакаме повече информация от автора. Иначе намерих една програмка Context Menu Editor и тя би могла да се пробва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jiktak Публикувано Ноември 11, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 11, 2010 Не е в това причината, че е 64-битов Windows 7. И аз имам такъв и при него нямам описания проблем с Microsoft Word. Инсталирал съм обаче и Microsoft Office 2003 SP3, но едва ли от липсата му ще е проблема. Все пак чакаме повече информация от автора. Иначе намерих една програмка Context Menu Editor и тя би могла да се пробва. Не става, прави пряк път на Word, но в основното меню, а не в "създай нов", все едно че имам пряк път на декстопа до word-a или на лентата със задачите... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Ноември 11, 2010 Report Share Публикувано Ноември 11, 2010 Пробвай с друг офис пакет.Аз работя с MS Office XP + Front page. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jiktak Публикувано Ноември 11, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 11, 2010 Пробвах и с ShellNewHandler и пак не става.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Ноември 11, 2010 Report Share Публикувано Ноември 11, 2010 Пробвах и с ShellNewHandler и пак не става....Може пък да пробваш и безплатният вариант Open Office Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост