Roko_bs Публикувано Август 8, 2010 Report Share Публикувано Август 8, 2010 Имам проблем с Мтел Лайт Бук. не мога да си намеря драйвери за камерата за да я подкарам. Операционната система му е Windows 7 и не съм и много наясно с нея :( ако можете да ми помогнете ще съм повече от благодарен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 10, 2010 Report Share Публикувано Август 10, 2010 Каква точно е камерата? EVEREST Ultimate какво казва за нея? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ekosse Публикувано Януари 20, 2011 Report Share Публикувано Януари 20, 2011 Здравейте,доста четох за този нетбук и реших да си взема.За сега работи доста добре и най-вече ми върши чудесна работа.Виждам,че доста хора търсят драйвъри за него,за различни компоненти и реших да Ви дам тези от диска с нетбука,най-вече за windows http://dox.bg/files/dw?a=90192eca00 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост