animalaura Публикувано Август 8, 2010 Report Share Публикувано Август 8, 2010 Добър ден. От 2-3 дена имам някакъв проблем става въпрос когато пусна нещо по сложно (някоя игра примерно Warcraft) почват да ми излизат черти по целия монитор черти,черти и накрая компютъра блокира. Преди също 2-3 дена когато излезе този проблем преди това ми беше изгоряло вентилаторчето на захранването и имах 1 в наличност и го смених преди това обаче компютърът ми беше загрял поради изгарянето на това вентилаторче дали може прегряването да е повредило нещо по процесора ? Моля помагайтеИначе конфигурацията ми е такава :AMD Athlon64 X2 Dual Core Processor 3800+ 2.1 GHZБлагодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 8, 2010 Report Share Публикувано Август 8, 2010 Дай пълна информация за конфигурацията, напреженията и температурите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост