Van_Xelsing Публикувано Август 8, 2010 Report Share Публикувано Август 8, 2010 Здравейте.Дънната ми платка е Asus P5KPL-AM SE със интегрирана видео картa.В момента биоса ми е влез 10 мегабайта от RAM-та заради вграденото видео.Може ли аз да увелича количеството което BIOS-са да ползва за да може да се подобри видеото, и ако може как става? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Август 8, 2010 Report Share Публикувано Август 8, 2010 Не можеш, видеокартата автоматично си заделя оперативна памет до колкото й е необходимо. Вградената видеокарта не е за игри поначало - само външна такава оправя работата. За някои стари и по-леки игри става горе-долу и вградената при по-ниски настройки евентуално. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Van_Xelsing Публикувано Август 8, 2010 Author Report Share Публикувано Август 8, 2010 Добре благодаря.Имам още един въпрос.Гледах че тази дънна платка не позволява добавянето на допълнителна видео карта но има там някакви слотове.http://picbg.net/img.php?file=0175645aade46644.bmpЗа какво са другите два слота? ПС: оставил съм и параметрите на дъното защото не съм спец във хардуерните върпроси ако трябва да се види нещо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Август 8, 2010 Report Share Публикувано Август 8, 2010 Може да се постави външна видеокарта, разбира се - в този синият слот на снимката, който е PCI-Express x16. Имаш още два слота за RAM-памет (жълтите), един слот PCI (дългият бял) и един PCI-Express x1 (късият бял). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Van_Xelsing Публикувано Август 8, 2010 Author Report Share Публикувано Август 8, 2010 Много ти благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост