Jump to content

странна грешка

doktor_haus

Препоръчан пост

здравейте от 2 3 дни насам ми искарва някаква грешка като отворя някой от нещата на локалния ми диск(папки) и ми искарва тази грешка

http://www.picbg.net/img.php?file=8395b1797bb74ddf.bmp

прикачил съм надписа който исписфаше в полето на грешката

Послепис:

Операционна система : Windows Xp Sp3 съм

New Text Document.txt

Сподели другаде

Така ли ми се струва само или имаш 2 антивирусни програми?

не само една е

eset smart sekuriti :)

а другата е malware anti malware i super anti spiware но това не са антивирусни програми :) както знаем

Сподели другаде

Объркал съм отдалеч иконата на GetRight с тази на AVG. Иначе като гледам, ползваш оптимизиращи програми (поне Advnaced SystemCare), боклуци като FlexType, с променена тема си и може би имаш специални програми за промяна на интерфейса на Windows и т.н. Кой знае откъде точно идва проблема.

Щом като имаш Malwarebytes' Anti-Malware и SUPERAntiSpyware приемам, че сканираш периодично и няма зловреден код. При това положение може проблемът да се дължи на кодеците. Да си ги човъркал напоследък?

Сподели другаде

не кодеци не съм барал от както съм ги инсталирал, кодеците са ми DivX_Total_Pack2.3 (мисля че така се казваха), колкото до темите са със сертификат от майкрософт или нещо такова беше (флекстайп ползвам че ми е лесно за фонетиката а и не знам друга програма за кирилизация)ако кажеш мога да ти дам некакви логове от некоя програма за което може да ти даде повече информация :)
Сподели другаде

По принцип това е по-скоро заобикаляне на проблема, а не решение. При отрегистриране на тази библиотека се губи допълнителната информация и предварителният изглед при кликане на даден видео файл. Ако ти трябва, ще трябва да се открие по-конкретната причина за проблема. В такъв случай ще е добра идея да деинсталираш текущия пакет с кодеци и да инсталираш друг, след което отново да регистрираш файла: Start -> Run -> пишеш regsvr32 shmedia.dll -> OK.

В противен случай можеш, ако не те бърка как е в момента, можеш и да останеш така.

Сподели другаде

По принцип това е по-скоро заобикаляне на проблема, а не решение. При отрегистриране на тази библиотека се губи допълнителната информация и предварителният изглед при кликане на даден видео файл. Ако ти трябва, ще трябва да се открие по-конкретната причина за проблема. В такъв случай ще е добра идея да деинсталираш текущия пакет с кодеци и да инсталираш друг, след което отново да регистрираш файла: Start -> Run -> пишеш regsvr32 shmedia.dll -> OK.

В противен случай можеш, ако не те бърка как е в момента, можеш и да останеш така.

за сега не съм открил да ми прави проблеми, по рано мислех да слагам пакет кодеци който ги беше направил ти обаче нещо неможах да ги открия и се отказах :)

Сподели другаде

...по рано мислех да слагам пакет кодеци който ги беше направил ти обаче нещо неможах да ги открия и се отказах :)

Можеш да намериш кодеците в тази тема: http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=2426

Там има линк за изтегляне, но за улеснение можеш да си ги изтеглиш от тук: http://softvisia.com/download.php?view.754

Сподели другаде